Çok sık öğle yemeği için bu kuruma gidiyorum. Güzel personel. Uygun fiyatlar. Ürün yelpazesi zengindir. Kesinlikle açlıktan ölmeyeceksin. Sıkı ve lezzetli bir yemek yemek istiyorsanız, burası burası! Aşçılara tek not bu kadar tuz koymamaktır. Kimin ihtiyacı olan her zaman yiyeceği kendileri tuzlayabilirler, çünkü her masada tuz, karabiber ve genel olarak hardalın ateşi vardır.
Şehir oluşturan bir işletme olma şansı her şeydir!))
Tula'da böyle bir şey olmadığı için üzgünüm!
Her şey taze, sıcak (ancak ayrıca ısıtılabilir)), personel cana yakın ve cana yakın. Bir fiyata-uğursuzluğa kapılmaktan korkuyorum))).
İş için ayda birkaç gün Shchekino'ya gidiyoruz ve yemek odasını zorunlu koşulsuz olarak ziyaret ediyoruz))))
Asıl mesele, herkes yiyene kadar vaktine sahip olmaktır, çünkü saat üçe kadar + - zaten o kadar zengin değil... Peki siz ne istediniz? Buraya ne yiyeceği umrunda olmayan herkes geliyor.
Herkese afiyet olsun ve bunlardan daha fazlası işe yarıyor!!!!
Хорошая гостиница рекомендую, на завтрак можно выбрать либо блинчики либо сосиски. В целом номера уютные, чистые. Персонал общительный, подберёт то что нужно.