Arama
Rotalar
Yandex Maps • Saint‑Petersburg • Otel

Station Premier V18

Değerlendirme 4,9
2184 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2025
24 saat açık
+7 (812) 407-38-46
Telefonu göster
Vladimirskiy Avenue No:18, Saint Petersburg
Kaydet
Rezerve et
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Station Premier V18, Saint‑Petersburg, foto
98 daha
Скидка 10% по промокоду
Reklam
Daha fazla bilgi
Genel bakış
Ürün ve servisler
Fotoğraf
108
Yorumlar
1138
Şubeler
Özellikler

Vitrindekiler

Двухместный номер с видом на собор в отеле 4*
Двухместный номер в отеле 4*
Трехместный номер в отеле 4*
Двухместный номер Комфорт в отеле 4*
Двухкомнатный семейный номер в отеле 4*
Tüm ürünleri ve servisleri göster

Adres

Vladimirskiy Avenue No:18, Saint Petersburg
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Отдел бронирования
+7 (812) 407-38-46
Telefonu göster
station-hotels.ru
1

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri
Tüm şubeler

Nasıl gidilir

Dostoyevskaya
176 m
2
DostoyevskayaVladimirskayaMayakovskaya
Vladimirskaya Square
12 m
4
Vladimirskaya SquareLiteyniy AvenueNevskiy Avenue / Liteyniy AvenuePyat UglovMarata Street
Park yerlerini göster

Özellikler

Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Wi-Fi
Kuru temizleme
Banyolu oda
Sigara içilmeyen odalar
Oda servisi
Buzdolabı
Çamaşırhane
Oda fiyatı:min. 4700 ₽
Yıldız sayısı:4
Yenileme tarihi:2019
Otel türü:iş oteli, butik otel
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Yandex Maps'te kurumumun reklamını yap
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,9
2184 puan
Burayı değerlendirin

1138 yorum

Varsayılan
Ирина Н.
5. seviye şehir uzmanı
11 Aralık 2024
Çok iyi bir konuma sahip harika bir otel! Konaklama fiyatları makul. Yakınlarda, neredeyse tüm turistik yerler yürüme mesafesindedir, birkaç metro istasyonuna, kafelere, mağazalara, eczanelere yakındır. Odalar temiz, konforlu, ihtiyacınız olan her şey var: duş setinden başlayarak odaya şişelenmiş su ile bitiyor. Odanın kendisinde su ısıtıcısı, buzdolabı vardır, bu da bir artıdır. Katta ütü, ütü masası bulunmaktadır. Konuklara açık büfe kahvaltı ile oldukça lezzetli, doyurucu ve zengin bir kahvaltı sunulmaktadır. Tüm çalışanlar çok yardımsever, misafirperver ve kibardır. Tek mikrominusdur - bazen komşu odalardan gelen su akışını çok yüksek sesle duyabilirsiniz, ancak bunun dışında sürekli olarak duymazsınız - komşular müdahale etmez ve pratik olarak duyulmazlar. Günün herhangi bir saatinde odaya varmak rahattır. Kesinlikle burada kalmanızı tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Юлия Янина
12. seviye şehir uzmanı
14 Aralık 2024
Otel güzel ama 4 yıldızlı değil. Otel elverişli bir konuma sahiptir, Moskova tren İstasyonu'na yürüyerek 15 dakika uzaklıktadır ve tüm ana cazibe merkezlerine çok yakındır. Oda güzeldi, orta boydu. Bavulunuzu ve eşyalarınızı koyacağınız yer var. Temizlik her gün gerçekleşir. Oda temiz, sıcak. Kavşakta bir otel bulmasına rağmen sokağı hiç duyamıyorum. Her gün su koyuyorlar. Aynı zamanda komşuları duyabiliyorum. Banyoda hoş olmayan bir koku vardı. Varışta bizi bir hediye bekliyordu, çok güzel. Kahvaltı büfesidir. Ancak yemek odasında çok az yer var, »yoğun" zamanlarda diğer insanlara oturmanız gerekiyor, kahve için sıraya girenlerle ayrılıp masalara gitmek zor. Yeterince yiyecek var, kesinlikle aç kalmayacaksın. Personel çok cana yakın, zorluklar ortaya çıkarsa her zaman yardım etmeye hazırlar.
Orijinalini göster · Русский
1
Майя Доровских
7. seviye şehir uzmanı
7 Mayıs
Merkezde, Vladimir Katedrali ve Lensovet Tiyatrosu'nun yanında iyi bir konum. Oda fiyatına kahvaltı dahil: süzme peynir, tahıllar, yoğurt, et ve peynir kesimi, omlet, hamur işleri, çay / kahve var. Odada temiz; minibar, su ısıtıcısı, çay / şeker var, her biri 2 şişe 0,5 su vardı, televizyon ve «Alice» var)). Banyoda diş fırçaları, şapkalar, jel, şampuan, yeni sıhhi tesisat armatürleri var, duşta mükemmel bir cam kapı ve raflar var (ki bu her zaman mevcut değildir)). Küçük bir sorun vardı - istenen su sıcaklığını ayarlamak zor: açıyorsunuz-buz gibi, düğmeyi hareket ettirmeye başlıyorsunuz - yeterli sürüş olmadığı için kaynar suya girmek kolaydır (ancak bu muhtemelen eski evlerde sıhhi tesisatın çalışmasıyla ilgili bir sorundur). Resepsiyondaki, «büfedeki" personel, yardımsever, cana yakın ve yardımseverdir.
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı