Profil:genitoüriner hastalıklar, sinir sistemi hastalıkları, üroloji, kardiyovasküler hastalıklar, dolaşım sistemi hastalıkları, genel terapötik, deri hastalıkları
Otel türü:sağlık kompleksi
Tekerlekli sandalyeyle ulaşılabilirlik:mevcut değil
Çelişkili duygular Soçinski'ye neden oluyor. Bölgeye girdiğinizde, kendinizi eski mimarinin binaları olan güzel eski bir parkta buluyorsunuz. Çok güzel! Pencereden muhteşem manzaralı bir oda olan 7 kasada yaşıyorduk. Doktor prosedürlerin atanması konusunda dikkatliydi. Beslenmeyi ve tedaviyi beğendim. Sanatoryumun büyük dezavantajı, yükseklik farkları, sürekli basamaklardır. Ağrılı bacakları olan insanlar için kalp yetmezliği zordur. Burada fünikülerle inebileceğiniz güzel bir plaj hattı var. Manzaralar harika!
Территория очень красивая, месторасположение отличное, практически центр города, собственный пляж, фуникулёр от санатория до пляжа. Персонал приветливый, но ничего общего с современными представителями о сервисе. Номерной фонд, думаю не обновлялся со дня постройки. Но, ванная есть, кондиционер, телевизор, холодильник, большой балкон. Питание никакое. Но, кому как. Слышал отзывы отдыхающих, что вкусно и много. По мне, так терпимо и мало. В столовую ходил несколько раз, ради интереса. Есть там не смог. В принципе, больше понравился санаторий, чем нет. Из минусов только номера и питание. Про лечение ничего сказать не могу, не посещал процедуры.
Güzel doğa, hava neredeyse her zaman memnun oldu ve bu Aralık ayında, dinlenmemizin 21 gününden beş gün yağmur yağdı. Benim için artılardan birden fazla adım vardı ve bu kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinden önce böyle bir kuvvet antrenmanıydı. Pp'nin beslenmesi iyi dengelenmiştir, kahvaltıda genellikle kırmızı havyar ve kırmızı balık vardır. Bir füniküler tramvay, programa göre denize doğru ilerliyor. Kışın bile güneşlenebilirsiniz, güneş çok aktiftir. Sanatoryumun içinde farklı seviyelerde bulunan birçok yürüyüş yolu ve yürüyüş alanı bulunmaktadır.