Shmak, arkadaşlarınızla veya işten sonra hızlı bir atıştırmalık için harika bir yerdir. Burada şefin yiyecek ve detaylara olan tutkusu hissediliyor. Eksileri, akşam saatlerinde sıkışık bir alan ve gürültülü bir atmosferdir. Ancak, yazarın sandviçleri ve gayri resmi yaklaşımı için uğramaya değer!
Shmak'ın ana özelliği, haşlanmış et, sebze ve yazarın soslu sandviçleridir. İki seçenek denedim:
- "Shmak Bizon" (kurutulmuş sığır eti, pişmiş biber, mavi peynir sosu — 790 ₽) — sulu et, baharatlı sosla mükemmel bir şekilde birleştirilir.
- "Shmak Hot Bull" (jalapeno, soğan turşusu, sriracha ile peynir sosu — 740 ₽) — baharatlı sevenler için biberin dengesi ve sığır etinin hassasiyeti beni memnun etti.
Her yaban arısına daldırma için ** et suyu ** servis edilir — tadı ortaya çıkaran orijinal bir fikir. İçeceklerden Shmak markalı birayı (300 ₽) aldım - yumuşak bir tada sahip hafif bir lager. Vejetaryenler için bitkisel etli bir seçenek var ("Shmak Greenwise— - 550 ₽).
Buradaki yemekler gerçekten ** çok lezzetli –* - taze, doyurucu, mükemmel bir malzeme kombinasyonu ile. Sadece yiyecekleri değerlendirirseniz, bu şehirdeki en iyi seçeneklerden biridir. Ancak deneyimi bozan birkaç an var.
** Temizlik:** içi kirli değil, ama bir çeşit ** "yağlılık"hissediliyor - sanki yüzeyler uzun zamandır çabayla yıkanmamış gibi. Masalar silinmiş, ancak yapışkan, havada hafif bir eski yağ kokusu var.
** Hizmet:** Yiyecekler hızlı bir şekilde hazırlanır, ancak kasada ve siparişin düzenlenmesinde ** sürekli olarak bazı gecikmeler vardır **. Ya çalışanlar yavaş tepki veriyor, sonra siparişleri karıştırıyorlar - düzensizlik izlenimi yaratılıyor.
** Sonuç: ** Duruma ve olası beklentiye dikkat etmezseniz, lezzetli yemekler için buraya gidebilirsiniz. Ancak hizmetin temizliği ve hızı sizin için önemliyse– daha iyi seçenekler vardır. **7/10**.
Moskova'nın merkezinde, Kitaya-Gorod metro istasyonundan uzak olmayan iyi bir lokanta. Mega havalı ünlü şef Andrey Shmakov tarafından açıldı.
Bar harika, sandviç - aynı zamanda hindi ile bir yaban arısı aldı (Katman denir).
Doldurma lezzetli ama bence : topuz yeterince kızartılmamış, gevrekleşmemiş bile. Sanki hiç kızartmadılar, pişirmediler bile.
Sıcak - evet, ama gevreklik için altın rengi bir kabuk yoktu.
Fiyat etiketini beğendim.
Sandviç için et suyu konusunu anlamadım: neden onu batırayım, bunun tadı ve anlamı nedir? Ve tamamen pratik olsa bile, bunu yapmak gerçekçi değildir: yaban arısı büyüktür, dolgusu et suyuna dökülür, sonra toplamak gerçekçi değildir ((
Bu arada : servis süper!
Ama görünüşe göre bu gün şansım yaver gitmedi: Moskova saatinde + 25 + 26 C idi, mutfak açık, ısı tıkanıklığı! Ve lokantadaki KLİMA ÇALIŞMIYORDU.
Bu beni öğle yemeğinden alıkoymadı ama iştahımı hiç yakalamadı.
İç mekanınız ve imajınız için teşekkür ederiz.