Bugün 20.02'de ziyaret edildi. 2025 restoran Peri Masalı.Peter'dan uçtular. Her şeyi çok beğendim, çok cana yakın personel, özellikle masamıza hizmet eden kız Irina.
Irina menüde bize detaylı bir şekilde danıştı, çok lezzetli bir çorba Bisküvi ve dana bifteği seçtim. Kocam sığır tartarı ve Baltık levrekini aldı. Yemekleri çok beğendik, yemeklerin sunumu etkileyici. 10 üzerinden 10 servis.
Doğum günümün şerefine bana çeşmeli ve hediye sertifikalı bir tatlı (çok lezzetli beze) getirdiler. Bu çok tatlı ve hoş.
Kesinlikle bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Kaliningrad'ı ziyaret etmek ve bir Peri Masalını ziyaret etmemek suçtur
Noel'de bu kurumdaydık. Çok beğendim! İlginç bir kokteyl menüsü, yemekler, varenets tatlısı hoş bir sürpriz yaptı. Tatlıyı bonus kartından hediye olarak aldılar (uygulamayı indirebilir ve zincirin çeşitli restoranlarında kullanabilirsiniz, ayrıca hediye alabilirsiniz). Bu yüzden böyle bir tatlı sipariş etmem pek mümkün olmazdı, ama tadı hoş bir şekilde şaşırdım. Rosto biftekli salata, Kral yengeçli salata, tavşanlı köfte, ördekten lahana ruloları, dana madalyonları aldık. Her şeyi beğendim. Kurum güzel, rahat ve personel cana yakın. Ayrıca iş öğle yemeğine de gittik (fiyatlar 👍). Genel olarak, ziyarete kesinlikle tavsiye ederim!
Çok güzel bir yer, mutfağı harika, çok lezzetli hazırlanıyorlar. Aşçıya saygı duyuyorum. Hizmet zirvede, herkes aslında yıldırım hızıyla getiriyor, tüm kızlar çok cana yakın. Dikkate alınması gereken tek şey, masanın 2,5 saat süreyle sağlandığı, ancak bu sürenin huzur içinde akşam yemeği için yeterli olduğu. Kesinlikle buraya daha fazla döneceğiz.