Geçenlerde "Hurdy Gurdy" restoranını ziyaret ettim ve tamamen memnun kaldım! Buradaki atmosfer çok rahat ve arkadaş canlısıdır, bu da hemen hoş bir ruh hali yaratır. İç mekan, özel bir çekicilik katan geleneksel Kafkas tarzında dekore edilmiştir.
Şimdi yemek hakkında - bu sadece bir şey! Çok fazla yemek sipariş ettiler ve zengin bir tada sahip inanılmaz derecede suluydular. Kebaplar da şaşırtıcıydı: et mükemmel pişmiş, yumuşak ve lezzetliydi. Ayrıca çıtır patlıcanlı salatayı da kutlamak istedim, bu Moskova'daki en lezzetli salata!!!!!!!
Hizmet birinci sınıftır: garsonlar kibar ve özenlidir, yemek seçiminde her zaman yardımcı olmaya hazırdır.
Eğlenceliydi, lezzetliydi ve eşsizdi,
Kafkas mutfağının tüm sevenlerine tavsiye ederim! Kesinlikle buraya tekrar döneceğiz
Oldukça şık bir yer. Hızlı hizmet, mutfak son derece iyi, taze sebze, et lezzetli. Garsonlar önlemler hızlı, iç biraz "tarzında pahalı-багато", ama burada o oluruz. Bira seçimi, küçük ve yemek seçenekleri etkileyici, ana yemekler güzel, tatlılar denemedim, durum normal, şarta farklı, ama zorlanma персонажкй yok çünkü tekrarlanan ideal bir nokta. Tuvaletler temiz, ama zaten biraz "yorgun". Harika bir yaz veranda, ikinci katta, orada bir ziyafet imkanları küçük değil. Kısacası, hepsi bu. Geliyorsunuz. "Fiyat-kalite" oranı açısından çok kötü bir seçenek.
"Шарманка "- прекрасный ресторан, мы всей семьей всегда здесь отмечаем дни рождения.
В ресторане есть зал для корпоративов, банкетный зал, шикарный зал для больших торжеств и свадеб и летняя веранда. Так же есть танцпол и живая музыка.
Меню очень разнообразное: закуски, салаты, первые/вторые блюда, шашлыки из разного вида мяса, овощи на мангале, десерты, выпечка и много другое. Замечательные официанты и приятная атмосфера. Средний чек 2500 р. Есть небольшая парковка перед зданием. Ресторан находится в пешей доступности от метро "Авиамоторная". Рекомендую!