Arama
Rotalar
Yandex Maps • Karaçay‑Çerkez Cumhuriyeti • Turistik yerler

Sentin Church

Değerlendirme 5,0
1263 puan
Çalışma saatleri belirtilmedi
Karachaevskiy District, aul Nizhnyaya Teberda
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Turistik yerler Sentin Church, Karaçay‑Çerkez Cumhuriyeti, foto
793 daha
Genel bakış
Fotoğraf
803
Yorumlar
545
Özellikler

Adres

Karachaevskiy District, aul Nizhnyaya Teberda
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Telefon numarası belirtilmemiş
Ekle

Mesai saatleri

Çalışma saatleri belirtilmedi
Ekle

Nasıl gidilir

Нижняя Теберда – 2
3.1 km
Нижняя Теберда – 2
Park yerlerini göster

Özellikler

Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Bu kurumun sahibi misiniz?

Yakındaki benzer yerler

Çuvana Qala
Ortodoks kiliseleri
Değerlendirme 5,0
Narzan Source
Turistik yerler
Değerlendirme 5,0
Древний водоканал
Turistik yerler
Değerlendirme 4,2
Сторожевая башня
Turistik yerler
Değerlendirme 4,2
Хумаринское городище
Turistik yerler
Değerlendirme 4,3
Городище Кара-Кент
Turistik yerler
Değerlendirme 4,2
Хазарское городище
Turistik yerler
Değerlendirme 4,3
Тюркский курган
Turistik yerler
Değerlendirme 4,2
Священный источник
Turistik yerler
Değerlendirme 4,3
Крепость Мамия Кала
Turistik yerler
Değerlendirme 4,2
Değerlendirme 5,0
1263 puan
Burayı değerlendirin

545 yorum

Varsayılan
Кирилл Кулешов
5. seviye şehir uzmanı
21 Mart
Geçenlerde Dombai'deki Sentinskono Tapınağını ziyaret ettim ve bu gerçek bir keşifti! Platformlarından açılan manzaralar sadece akıllara durgunluk veren güzellikler var. Tapınağı çevreleyen dağlar pitoresk bir zemin oluştururken, temiz dağ havası inanılmaz hisler veriyor. Yansıtmak ve muhteşem manzaranın tadını çıkarmak için bir yer arıyorsanız, Sentinskono Tapınağı'nı seyahat programınıza dahil ettiğinizden emin olun. Burası gerçekten unutulmaz bir izlenim bırakıyor ve ruhu uyumla dolduruyor! Herkese tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
Наталья
7. seviye şehir uzmanı
18 Mart
Çok ilginç bir yer, tarihi ve eski yapıları seviyorsanız ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Manzara oradan muhteşem açıldığı için diğerlerine de tavsiye ederim. Tapınağa giden bir yol var, güzel, ama bazı yerlerde akarsular ve kir akıyor, SUV ile cesurca gideceksiniz. Binek araçta veya yarı çekişli araçta da dikkatli bir şekilde geçeceksiniz, yaz aylarında yol kuru olduğu için daha kolay.
Orijinalini göster · Русский
Ирина Климакина
23. seviye şehir uzmanı
27 Nisan
Aşağı Teberda'nın yanındaki dağın tepesindeki tapınak. Arabayla tırmanıyorduk, yol asfaltsız. Bölgeye kapıdan giriş ve yol boyunca küçük bir tırmanış var. 10. yüzyılın eski alanların tapınağı. Yavaş yavaş yok oluyor. Alan döneminin ikinci tapınağına baktıktan sonra şu soru ortaya çıkıyor: Bu kadar çok yüzyılı nasıl yaydılar? Ve eski alanlar tapınaktaki hizmete yürüyerek nasıl yükseldiler? Dayanıklı ve cesur insanlar için bir test. Girişler kapalı, içerideki güzel fresklerin korunduğunu söylüyorlar. Biz içeri girmedik. Teberda Nehri'ne ve kar beyazı dağ silsilesine muhteşem manzaralar açılıyor. Hava berrak ve çınlıyor. Sessizlik ve etrafta kimse yok! Dombai'ye gidiyorsanız, zaman ayırmayın, uğrayın, hayran kalın ve ebediyi düşünün!
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı