Sözleşmenin imzalanmasında çok söz veriyorlar, öyle görünüyor ki çok iyi bir yer ve ev sahibi. Bu aldatıcı bir izlenim!) Aslında, kiracıya karşı yanlış tutumdan bc'deki temizlik ve düzene kadar artılardan çok daha fazla dezavantaj vardır (diğer incelemelerde bunu zaten yazmışlardır)
6 aylık kiralamadan sonra sözleşme şartlarının ihlali: sözleşmede 11 ay içinde% 10'dan fazla belirtilmemesine rağmen, fiyatın% 22 artırılması + mevduatta artış, ancak genel olarak yalnızca yeni bir dönem için yeniden müzakere edildiğinde% 10'dan fazla olmayacağına söz verildi. Konuşacak kimse yok, çalışanlar her gün arıyorlar, sadece fiyat artışını kabul etmezlerse sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedeceklerini tehdit ediyorlar (sözleşmeyi dikkatlice okuyun, madde 5.6) ve hemen taşınmalıyız. BC çalışanları, tartışmaya açık olmayan "mal sahibinin kararına" atıfta bulunur (kimsenin erişemeyeceği gizemli lider)). Yasaların yazılmadığı, ancak sözleşmenizi kimsenin umursamadığı haydut 90'larda mı istiyorsunuz? Bu arada, imzalamadan önce düzenlemeler yaptık ve üzerinde anlaştık ve sonunda, dürüstlüğe inanarak, değişiklikler yapılmadan bir sözleşme imzaladık (her zaman kontrol edin!!!)
Tavsiye etmiyorum.
Я была здесь два дня на бизнес тренинге, мне было комфортно. На рецепшене добродушно встречают, провожают. Холл, коридоры, лифты чистенькие. Если быстро перекусить и выпить кофе, всё есть на первом этаже, с небольшой зоной отдыха