Siparişten çok memnun kaldım
Rulolar inanılmaz derecede lezzetliydi. Karamel Philadelphia rulosunu tavsiye ederim - karamel sosuyla birlikte hassas krem peynir, inanılmaz bir tatlılık ve kremsi tat dengesi yaratır. Margarita pizzası da harika bir izlenim bıraktı. İnce, gevrek hamur işi, lezzetli domates sosu ve cömert bir mozzarella porsiyonu mükemmel kombinasyonu yaratıyor! Secret Kitchen gastromarket, özel şekerci dükkanları ve restoranlarıyla birlikte en iyi tatlılara sahiptir. Fındıklı ve yumuşak kremalı havadar beze çok lezzetliydi 🥰 Teslimat hızlıydı, yiyecekler sıcaktı. Bunun için kuryelere özel teşekkürler. Kaliteli ve lezzetli yemekleri takdir eden herkese kesinlikle tavsiye ederim!
Dün akşam yemeği hazırlayacak gücü olmayan bir şey vardı. Secretkitchen'da yemek siparişi vermeye karar verdik.
- Somonlu Miso çorbası-490r-sürekli sipariş veriyoruz! Çok lezzetli, porsiyon küçük değil ve tofu çok lezzetli pişmiş
- Karidesli makarna bisque-630r- porsiyon büyüktür, ancak çok fazla karides yoktur. Aşağıdaki domatesler ve lezzetli sos, makarnayı "sulu" yapar. Beğendim
- Aranchini 4 peynir-440r-zengin trüf köpüğü ile hoş, sevimsiz bir atıştırmalık.
- Tavuk şeritleri-370r-gevrek, lezzetli!
- Yılan balığı, yengeç ve tempura cipsli rulo -promosyon koduyla ücretsizdi- wasabi, zencefil ve soya da ücretsizdi. Lezzetli, kuru değil, yumuşak kremsi.
- Japon bisküvisi Castello-290r-pahalı ama lezzetli. Nazik, yumuşak ve kuru değil.
Burada ilk kez sipariş vermiyoruz ve her zaman her şey lezzetli, verimli ve hızlı bir şekilde teslim ediliyor
Bunun olduğunu söylemek istiyorum. Kasım 24'te. Bu şirketi öğrendiler - sipariş vermeye karar verdiler ve yemeklerin kalitesinden - çeşitlilikten, yemeklerin okuryazarlığından - özellikle 500 ml'lik çorbalardan memnun kaldılar. Ama Aralık 24 geldi ve ne olduğunu bilmiyorum - tekrarlamalar veya bu kartlar fikrimi değiştirdi. Restoran idealden tamamen karanlığa dönüştü!!!
1.Satın alınan yemekler evet siparişte rapor edilmiyor
2. Cihazları belirtirsiniz - cihazları hiç koymazlar.
3. Rulolar ve kuru meyveler için soya sosu zencefil ve wasabi ile birlikte gelir - sonuç olarak şimdi de ulaşamaz.
4. Ve bugün karımla bir kez daha neredeyse 2 bin sipariş ettiler. Yemek ısırılmıştı!! Sos yoktu - satın alınan sos yok - cihaz yok.
Parayı iade etmediler - uygulamanın sohbetinde cevap verdiler, bekliyoruz: hiçbir cevap alınmadı. Sonuç olarak, yiyecekleri atmak zorunda kaldım!
Ayrıca yemeklerin kalitesi de çok düştü.
Baharatlı yiyecekler baharatlı olmadı. Az pişmiş pirinç . Zencefil gelirse, kalitesi kusmaya sürükleyecek kadar basittir.
Genel olarak, Kasım ayından bu yana 20 - en az 2-2,5 bin sipariş verdik.
Sonuç olarak :
1) yiyecek değerlendirmesi - 2
2) Kalite kontrol geri bildirimi - 3
3) Yemeklerin okunması - 5
4) zamanında teslimat - 3 (sürekli geç kalmaya başladılar)
5) çekin geri dönüşünü kontrol etmek - 1 !
6) Uygulamanın çalışması ve bonusları - 5
Sonuç olarak : Bir daha asla sipariş vermeyeceğiz! Sipariş vermeden önce 100 kez düşünün!