Güzel otel, dinlenmenizi tavsiye ederim. Köyün sessiz özel sektöründe yer almaktadır. Denize yürüme mesafesinde, 7-8 dakikalık yürüme mesafesinde, dükkanlar. Otel sınırdan uzak değil, 2-3 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.Transfer hizmetleri için resepsiyondaki resepsiyonistle iletişime geçebilirsiniz. Açık büfe, menüde çok çeşitli yemekler bulunmaktadır. Otel bünyesindeki yüzme havuzu, dalgalar şiddetli olduğunda denizde yüzmenin yerini alır. Kıyıda su taşımacılığında birçok yelken teklifi var. Otel bünyesinde havuz kenarında bir bar bulunmaktadır. Akşam animeleri, eğlence, karaoke. Otelde geçirdiğiniz tatilden memnun kalacaksınız. Odalarda ihtiyacınız olan her şey, kablosuz internet , koşullar, duş, tuvalet, çift kişilik yatak, masa, sandalye, buzdolabı, gardırop, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Kibar Persopal, aferin, iletişim kurarken sorunları çözmede yardım etmeye çalışıyorlar, her zaman size söyleyecekler ve düzeltecekler. Çok çok teşekkür ederim. Maria oteldeki tatilden çok memnun kaldı.
Sariya Hotel, Abhazya kırsalının lezzeti arasında güzel bir vahadır.
Temizlik, düzen, kalifiye personel. İyi bir tatil için rahat bir atmosfer ve konforlu koşullar.
Check ınn saat 15.00'de - yarım saat önce anında yerleştiler.
Odada ve otel genelinde Wi-Fi güçlü bir sinyal yakalar.
Odada rahat şilteli güzel bir yatak, klima düzgün çalışıyor, buzdolabı, TV, dağ manzaralı balkon, geniş gardırop, aydınlık ve ferah; Banyoda saç kurutma makinesi, hijyen ürünleri, havlular ve halılar 3 günde bir, nevresimler 5 günde bir değiştirilmektedir. 2 hafta içinde banyodaki perdeyi bile değiştirdiler.
Plaj havlusu verilmiyor.
Bina asansörsüz 4 katlıdır.
Ayrıca gerekli olanaklarla donatılmış kır evleri de bulunmaktadır.
Yemekler açık büfe, meyvelerden elma, portakal, kavun, karpuz.
Et etinden: sığır eti, kuzu eti, domuz eti, tavuk; balıktan: kırmızı, beyaz balık.
Sebzelerin, salataların, sosların, sosislerin, peynir kesimlerinin varlığı.
Kahvaltıda (8'den 11'e kadar) yulaf lapası, omlet, yumurta, süzme peynir, kahvaltılık gevrekler ve krepler vb. Vardır. ... çok çeşitli ve en önemlisi iştah açıcı ve lezzetlidir.
Öğle yemeği (13'ten 15'e kadar) neredeyse hiç etsiz mütevazıydı.
Akşam yemeği için (18'den 20'ye kadar) garnitür seçimi, et, balık, köfte, sebze, salata…
İçeceklerden süt, kompostolar, meyve suları, çay / kahve.
Tatlı olarak kurabiye, zencefilli kurabiye.
Ev yemekleri lezzetli, bence herkes kendine yiyecek bir şeyler bulacak.
Kahve hazır, ancak lobide bir kahve makinesi var, içecek başına fiyat 100 ruble.
Her katta ütü masası, ütü ve soğuk su ile soğutulmuş bir soğutucu bulunmaktadır.
Yemek odası aydınlık ve temiz, her zaman yeterli yer vardı.
Havaalanına transfer hizmetleri vardır, bireysel program, çamaşırhane hizmetleri de dahil olmak üzere geziler sunar.
Havuz ısıtmalı, temiz, çamaşır suyu kokmuyor. Havuzun yanında tuvalet ve duş bulunmaktadır.
Gündüz ve akşam çocuk animatörü çalışıyor. Yetişkinler, karaoke ve dans için günlük ve haftada birkaç kez mini disko programı.
Havuzun yanında sabahtan akşama kadar bar açık, göze batmayan müzik çalıyor, içeceklerin tadını çıkarabilir ve kebap, khinkali ve khachapuri gibi çeşitli yemekler yiyebilirsiniz. Fiyatlar, komşu dükkanlarda ve kafelerde olduğu gibi ortalamadır.
Arabanızı otelin girişinin hemen yanına park edebilirsiniz.
Salıncaklı, atlıkarınca ve kaydıraklı bir oyun alanının varlığından da memnun kaldım.
Yavaş bir adımda denize yaklaşık 7-10 dakika.
Resepsiyondaki yöneticiler sorumlu, dengeli, enerjik ve hoş insanlardır, Alexander ve Alina'ya gösterdiğiniz ilgi ve saygılı tavrınız için teşekkür ederiz.
Tatilcilerin birliğinin olumsuzluk olmadan çoğunlukla iyi olduğunu belirtmek isterim. Yaş farklıdır - çocuklardan emeklilere kadar. Herkes çok cana yakın ve arkadaş canlısıdır.
Neyi sevmedim:
1. 1 Ekim'den itibaren bar kapandı ve animatör çalışmayı durdurdu, buna göre müzik yoktu, akşamları kendilerini eğlendirdiler ve otel bünyesinde sıkıcıydılar, en yakın mağazadan içecek, atıştırmalık ve dondurma satın almak zorunda kaldılar.
2. Yemek odasında yemek soğuktur! Keşfe gelseniz bile - sadece yulaf lapası sıcak olacaktır. Gerisi mikrodalgada ısıtılmalıdır.
3. Temizlik ancak saat 15'ten sonra yapılır. Bu süre zarfında genellikle denizden sonra dinlenirsiniz veya çocuğun gündüz uykusu vardır. Rahatsız edici!
4. Komşuların horozları bütün gece ve bütün sabah bağırıyorlar, kapalı çift camlı pencerelerin arkasında bile duyabiliyorum.
5. Transfer için şişirilmiş fiyat.
6. Bellboy eksik, 2 20 kiloluk valizi 3. kata çıkarmak ve buna göre ayrılırken indirip taksiye yüklemek zorunda kaldım.
Genel olarak, Abhazya'nın tamamında ve Soçi kıyılarında 3 * olarak ilan edilen böyle iyi bir otel bulamayacağımı düşünüyorum. Görünüşe göre projede hala yeni evler, hatta ikinci bir bina inşa ediliyor. Otelin refahını, ivme kazanmasını ve sonsuz bir yeni misafir akışını diliyorum!
Çalışmanız için teşekkür ederim.
Anna, Saint Petersburg
Bu otelden memnun kaldık! Personel çok kibar, yardımsever! Otel Temiz ve Rahat! Mutfak çok lezzetli, her şey her zaman taze. Kahvaltımız, öğle yemeğimiz, akşam yemeğimiz vardı: menü çeşitlidir, yemekler doğrudan ev yapımıdır! Otelin odaları ferah, temiz ve konforludur! Otelin arazisi geniş değil, ancak dinlenmek için ihtiyacınız olan her şey var: sokakta sohbet barı, yüzme havuzu, şezlonglar, şemsiyeler yoktu, herkes için her şey yeterliydi! Otelin kendisi sınıra yakın bir yerde bulunuyor, bu da çok çekici, uzun süre gitmenize gerek yok! Konum da uygun çünkü burası bir merkez değil: sessiz, sakin, denizden uzak değil (5-7 dakika)!
Genel olarak, bu Otelde geçirdiğimiz tatil harikaydı! İdareye, bu otelin personeline teşekkür ederiz. Tavsiye ederim