Belarusskaya yakınlarındaki Art Residence konut kompleksinde küçük ama çok rahat ve aydınlık bir salon. İç mekan, birkaç yıldır faaliyet göstermesine rağmen diğerlerinden farklı değil, iç mekanın içinde hoş bej tonlarında. Hiç beklemeden uçlara uzamaya geldim ve bu hayatımın en güzel uzantısıydı❤❤️🔥 ve ben yedi yıldan fazla bir süredir tırnaklarımı uzatıyorum! Pedikürler sadece donanımları ıslatmadan yapılır ve maalesef henüz kaş ustaları yoktur. Stüdyoda televizyonda Türk dizileri dönüyor, bundan altı ay önce Seks ve şehir gösteriliyorlardı, Paris'te Emily, Two Hills vb. Gibi modern dizilerin gösterilmesini hayal ediyorum.
Tırnak stüdyosu “Ruve” hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum!
Salonu ziyaret ederken birkaç önemli avantaja dikkat çektim:
Gülerek ve özenle karşılayan güler yüzlü ve kibar personel
* Kabindeki rahat atmosfer: TV izlerken veya hoş müzikle rahatlayabilirsiniz
·İşlerini gerçekten bilen profesyonel ustalar
*Temizlik - girişten işyerine
* Sürecin uygun organizasyonu: içecek sunuyorlar
* Uygun konum
Ayrı olarak, Boema'nın ustasının çalışmalarını vurgulamak istiyorum, çalışmalar verimli ve dikkatli bir şekilde yapıldı.
Bu stüdyoyu manikür yaparken kaliteye, profesyonelliğe ve rahatlığa değer veren herkese kesinlikle tavsiye ederim. Burada gerçekten dinlenebileceğiniz ve mükemmel bir sonuç alabileceğiniz bir atmosfer yaratıyorlar!
Ruve Beauty salonunu ziyaret ettim ve tamamen memnun kaldım! Hizmet kalitesi zirvededir: güler yüzlü personel, rahat atmosfer ve her ayrıntıya dikkat. Ancak özellikle uzmanların becerisine dikkat etmek istiyorum - manikür mükemmel, düzgün bir şekilde yapıldı ve sadece muhteşem görünüyor. Renk uzun sürer, tırnaklar sağlıklı ve bakımlı görünür. Ziyaretten çok memnunum ve kesinlikle tekrar döneceğim!