Plaja göre konumu mükemmel, terastan deniz manzarası var, ancak teras ortak. Komşulardan gelen çit olağandır, bu yüzden komşularınızı masalarda görmeye hazırlanın.
Oda büyüklüğüne göre açıklamaya uygun, şilteler ve yastıklar iyi, bakımlı olmadığı açık. Yerden ısıtma düzgün çalıştı (Mayıs tatillerindeydiler, hava hayal kırıklığına uğradılar), periyodik olarak o kadar ısındılar ki onları kapattılar. Odada 2 dolap var: biri odada dar, ikincisi koridorda büyük, mini buzdolabı, kupalı su ısıtıcısı. Ancak birkaç tane de var: 1) yönetici aracılığıyla talep üzerine duş ve diş setlerinin verilmesine çok şaşırdım (otel kendisini 4 * olarak konumlandırmasına rağmen....), odada duş odasında sabun ve kapanamayan duş jeli vardı, 2) oda üç kişilik, ancak 2 kişilik rezervasyon yaparsa, dolaplarda ekstra yastık ve battaniye bulamazdık, biz çocukluyduk ve rezervasyondan önce pek çok oteli gözden geçirdik, gerçekten 2 yetişkin koyabiliyordum. Yine de bize yastık ve battaniye verilmesine rağmen. 3) Odada sandalyeli bir masa yoktur, bu nedenle sabahları veya terasta kahve içilir ve yağmur yağarsa ve rüzgarlıysa, o zaman yatakta (yardımcı olacak komodin). 4) Büyük bir oda için televizyonun küçük olduğu, dar bir masanın üzerinde durduğu ortaya çıktı, bu yüzden akşam izlemek ayaklarınızdaki bir dizüstü bilgisayarı izlemek gibiydi.
5) Uygun bir giriş yok: Her girişin müdür tarafından güvenlik karakoluna onaylanması gerekiyor (otelin anahtarlıklarıyla anahtarların varlığı ve dün doğrulanmış bir giriş belirtilmiyor), işaret yok, yol çok dar, geri dönmek sorunlu, tatilciler aynı yollarda yürüyor, park yerleri gergin, az çok normal olsun ya da olmasın, sadece 4 araba kalkabilecekler. Ya da bölgeye güvenlik noktasından girmeden önce park etmeye çalışmak (ancak oraya kaç kez gittiler, bir yer bulmak bir sorun)
Yemek yiyebileceğiniz restoranı beğendim, mutfağı lezzetli. Sabah 9-12 saatleri arasında kahvaltılarımızı açtık ki bu oldukça uygun. Kişiye 2 yemek ve içeceklerden çay veya kahveye güveniyordu. 1 yemek sipariş ederseniz ve çay veya kahve yerine meyve suyu istiyorsanız, fiyata göre ayrı bir ödeme karşılığında (yemek başına tasarruf nedeniyle geçerli değildir). Kahvaltılı menü standarttır, bu nedenle ertesi gün yemeklerin yenilenmesini beklemeyin.
Daha da aşağıya indikten sonra, sahil hemen burada standarda göre başlıyor: kafeler, dükkanlar, barlar, atış poligonları.
Отдыхали с супругой в ноябре, один позитив, большие номера, 2 комнаты , отличный санузел, халаты и полотенца есть, меняют через три дня ,уборка номера во-время или по запросу , телевизор,wifi,холодильник, чайник, фен,теплые полы, отель сразу на море, балкон метров 18 с видом на море, вернее будет сказано над морем.до него метров 50 от входа в гостиницу,кстати она небольшая номеров на 20, взяли с завтраком, завтрак заказываем в кафе мидийное место от шефа, супруга так не готовит, до городской остановки 4..5 минут неспешной хотьбы, вдоль моря набережная со всем что ни пожелаешь,если нужен теплый бассейн ..то рядом Жемчужина с платным входом ,наверное в следующем году сюда же приедем..
Отдыхали в отеле в августе! Отличный отель наверху приморской набережной! У нас был номер стандарт, с шикарным балконом! Прямой вид на море! В номеру очень чисто, комфортно,шума практически мы не слышали! Всё в двух шагах- набережная с вечерним променадом, пляж, рестораны и столовые на юбой вкус ! В восторге от отеля! Место атмосферное, душевно! Спасибо управляющему Александру, который всегда на связи, вникает во все! Были включены завтраки в
Медийном месте, бургеры огонь! Правда, один раз не принесли заказанную кашу! Отель на настоятельно рекомендую! Спасибо за отдых!