Mağazada tam bir sağlıksız durum hüküm sürüyor: hiçbir şeyden utanmayan veya korkmayan hamamböcekleri, süresi dolmuş mallarla raflarda yürüyorlar, sebze ve meyveler iğrenç durumda; gişede sürekli kuyruklar var. Tezgahta korkunç bir manzara görmek oldu - kesinlikle tüm sebzeler zamanla siyah bir renk kazanmış olan küf içindeydi. Malları yerleştiren bir çalışana bu tür domateslerden birkaç paket getirdikten ve bu durumu bildirdikten sonra, yanıt olarak sebzelerin kendi sorumluluk alanı olmadığını duydum. Bundan sonra kız yeni ayrıldı. İşe karşı bu tavırla mağazanın hamamböceklerinin meskeni haline gelmesi şaşırtıcı değil. Buna ek olarak, personel nahoş olma fırsatını asla kaçırmaz, sadece ara sıra merhaba der ve genel olarak son derece kaba bir tonda konuşur! Avantajlardan - mağazanın uygun konumu, çalışma programı ve şımarık ürünlerin kolay iadesi / değişimi.
Dükkan koridorda...Neredeyse her zaman karmakarışık durmanız gerekir...çok az açık bilet gişesi var...kasiyerler başa çıkamıyor...Bir somun ekmek almak için sıraya girmek için çok zaman kaybediyorsun.
В последнее время ассортимент стал очень скудным. Много просрочки. Реальные цены часто не совпадают с выставленными ценниками. Безобразное обслуживание, особым хамством отличается Людмила Атланова. Обхожу этот магазин стороной.