Geçenlerde Volgograd şehrinin sahil şeridini ziyaret ettik ve tamamen memnun kaldık! Volga'nın güzel manzaraları, bakımlı yürüyüş alanları, birçok kafe! Sahil boyunca yürümek birçok keyifli an yaşattı - temiz hava, yeşillikler ve şehrin atmosferinin tadını çıkarma fırsatı! Söndürücü geminin anıtları ve NKVD'NİN Zırhlı Treni özellikle etkilendi. Volga, Volgograd'ın güzelliğinin tadını çıkarmak ve temiz havada vakit geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim!)
Propylaea, anıtsal bir merdiven olan şehrin unutulmaz cazibe merkezlerinden biri olan Volgograd'ın kartvizitidir. Kahramanlar Sokağı'nı Volga setine bağlar. Muhteşem manzara! Çok güzel ve peyzajlı bir set olan propylaea, ona ciddi bir görünüm kazandırıyor. Fotoğrafta - Eylül 2024'te bir kruvaziyer gemisinin yanından görünüm.
Güzel, bakımlı, aile eğlencesi için iyi bir yer ve zaman geçirmek, romantik tarihler geçirmek ve iş konularını çözmek için iyi bir yer, yerin sadece merkezde bu kadar güzel olması çok üzücü, şehrin tüm fonlarının nereye gittiğini hemen görebilirsiniz... Genel olarak çok beğendim.