Harika bir kurum! Bir anma yemeği düzenlediler. Her şey en üst seviyedeydi. Yönetim harika. Menü dengeli. Fiyatlar makul. Yemeklerin hazırlanması övgüye değer. Özellikle tavuk suyundaki erişte çorbasına dikkat çekmek istiyorum. Salatalar, sığır eti, yüksek seviyede içecekler. Uygun konum. Otopark var.
Sadece manevi ve lezzetli bir yer gerçekçi değil, buraya her hafta sonu pratik olarak yemek yemeye gidiyoruz.
Aşçılar akıllıdır, yemek sadece vay canına. Kuzulu kazan kebabından özellikle etkilendim çocuklar bu gerçekçi olmayan bir yemektir, garsonların çocuklarına ayrı ayrı dikkat etmek isterim, çünkü hızlı bir şekilde hizmet veriyorlar, bulaşıklar temiz, şikayet yok ve olamaz.
Size refah diliyorum, Zvenigorod'da böyle daha fazla yer olurdu.
Fiyatlar makul. Teslimat için çalışıyorlar. Hafta sonu pek çok sipariş var, bunun için garsonlar isteklerinizi dikkatle dinlemiyor. Slavlar konuklara saygısızdırlar, personel kendi dilleriyle iletişim kurarlar (herkes Rusça'yı bilmesine rağmen). Diğer benzer kurumlardan çok daha az porsiyon yoktur. Böylece ikincisi ve kompostosu için yer kalacak). Lagman 270r. (çok lezzetli). 40 ruble için kek. (taze). Tabii ki, bunun için aşırıya kaçtım, benden 60 ruble aldılar. (bir kaşık mayonez). Yani, logman için baharat, dana eti ile samsa gibi davrandı️️.. Samsu'yu yanına aldı. Henüz denemedim.