Şık ve rahat bir atmosfer, personel kibar, cana yakın
Ustanın (Svetlana) profesyonelliği ve kullanılan malzemelerin kalitesi en üst düzeydedir. İşlem ağrısız ve rahattı, bu benim için çok önemliydi. Usta, her hareketimi yakından takip etti ve işlem sırasında maksimum konfor sağladı. Sonuç tek kelimeyle harika! Kirpiklerim artık daha kalın ve daha uzun görünüyor ve kaşlarım net ve düzgün şekiller aldı.
Hoş bir atmosfer ve hizmet için beş bahse girerim. Ustanın yaptığı işin kalitesinden çok memnun değilim (karşılaştırılacak bir şey var).ilk seferinde tırnaklar daha iyi yapıldı, ancak ayrılıklar oldu. Kimin hatasını bilmiyorum)) Kızların kendileri çok hoş ve çekici. Görünüşe göre en başarılıları ınst'deki çalışmaların fotoğrafları ortaya konuyor. Tırnaklarım önce / sonra fotoğraflandı ama dışarı atılmadı. İkinci kez fotoğraf çektiler, ancak önce, sonra bile yapmadılar.(belki unutmuşlardır).
Farklı ustalarda iki kez vardı. Başka bir salon lehine seçim yaptım, fotoğrafı ekliyorum. Ustaya bahşiş bırakacak bir uygulama yok (iyi bir ruh halindeydim ve bunu yapacaktım) ancak resepsiyondaki kız sayesinde usta bahşişini alamadı. Yönetici telefonda konuştu, bana ustanın numarasını vermek için bir an bile dikkatimi dağıtamadı, bir süre bekledim ve ayrıldım) bir uygulama veya kewar olurdu. Böyle bir sorun olmazdı.
İlk kez 8 Ocak'taydı. Manikür yaptım (usta Catherine).
Ben çok beğendim! Harika bir yer!
Birincisi, çok samimi bir ortam.
İkincisi, usta Ekaterina işinde profesyoneldir: dikkatli, dikkatli, ama çok net bir şekilde manikür yaptım! Verilerimi göz önünde bulundurarak el bakımı için önerilerde bulundum!
Üçüncüsü, yönetici. Ziyaretçilerin tüm isteklerini dikkate aldım ve kabinde rahatlık yarattım!
Çok teşekkür ederim! Burayı tavsiye ederim! Hem maniküre hem de pediküre kesinlikle geleceğim! 🤗