Arama
Rotalar
Yandex Maps • Samarskaya oblastı • Resort Oteller, Tesisler

Pine House

Değerlendirme 4,8
219 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2025
24 saat açık
+7 (917) 116-55-05
Telefonu göster
Samara Region, Shigonskiy rayon, selskoye poseleniye Muranka, territoriya Muranskiy Bor
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Resort oteller, tesisler Pine House, Samarskaya oblastı, foto
207 daha
Этот отель со скидкой до 20% на Яндекс Путешествиях по промокоду MAP20
Reklam
Daha fazla bilgi
Genel bakış
Ürün ve servisler
Haberler
1
Fotoğraf
217
Yorumlar
72
Özellikler

Vitrindekiler

Выгода до 20%
Цены напрямую от отелей
Поддержка 24/7
Гарантия заселения
Более 1 млн номеров
Tüm ürünleri ve servisleri göster

Adres

Samara Region, Shigonskiy rayon, selskoye poseleniye Muranka, territoriya Muranskiy Bor
Rota

İletişim bilgileri

+7 (917) 116-55-05
Telefonu göster
pine-house.clients.site

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Park yerlerini göster

Özellikler

Plaj
Odada klima
Park yeri
Kafe
Kredi kartıyla ödeme
Wi-Fi
Piknik alanı
Evcil hayvan kabul edilir
Buzdolabı
Yıldız sayısı:yıldız yok
Plaj türü:kum
Otel türü:holiday park
Ödeme yöntemi:peşin ödeme, nakit, kartla ödeme
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Kurum sahibi verileri güncel tutuyor

Yakındaki benzer yerler

Orbita
Değerlendirme 5,0
Usadba
Değerlendirme 5,0
Zarya
Değerlendirme 5,0
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,8
219 puan
Burayı değerlendirin

72 yorum

Varsayılan
Алла С.
3. seviye şehir uzmanı
24 Ocak
Çok atmosferik bir ev: içeride çok yer var, çok temiz, rahat, içerideki her şey yeni: mobilyalar, perdeler, tabaklar, tekstiller) Saf doğal pamuklu kar beyazı keten, perdelerdeki tekstiller yeni gibi taze! Her şey sevgiyle ve zevkle yapılır! 22-23 Ocak 2025 tarihlerindeydik. İçeride her şey Yeni yıla göre dekore edilmişti: sevimli, çelenkler, Noel ağacı vb. süslemeler. Güzel bir şekilde sunuculanmış büyük bir masadan (yeni şık, modern sofra takımı) özel bir zevk geldi. Evin rahat kanepeli geniş bir oturma odası vardır. Ana özellik, büyük ekranlı bir TV ile ortak kontrolü olan Alice sütunudur! Alice'in yardımıyla oturma odasındaki ışıklar da açılıp kapanıyor. Çok sevimli yeni avizeler tavanda düzdür ve yukarıdan alanı yemezler. Yatakların yanına kaliteli, şık ve rahat bir şekilde lambalar seçilip monte edilmiştir. Her şey sahipleri tarafından kendileri için düşünülmüş ve yapılmıştır!👌🙏❤️ Tüm zeminler sıcak, ev yerden ısıtılıyor, ev çok sıcak. Tüm cihazlar yenidir: mikrodalga fırın, buzdolabı, 2 brülörlü elektrikli ocak, elektrikli su ısıtıcısı, Alice hoparlörlü TV, saç kurutma makinesi.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Игорь Малышев
22. seviye şehir uzmanı
16 Aralık 2024
Doğum gününü sessizce, çam ormanında, karlı bir masalda, rahat bir kulübede 6 kişilik bir aile ile kutlamak istedik ve bunu% 100 başardık! Evler yüksek kaliteli onarımlarla yenidir, tüm ekipmanlarla rahattır. Birinci katta mutfak ve banyo, ikinci katta yatak odası bulunmaktadır. Süslemeli ve çelenkli bir Noel ağacının varlığından memnun kaldım, bu hemen harika bir ruh hali yarattı!Muran borunu bir orman masalına dönüştüren yoğun kar yağışıyla birlikte geldik! Öğleden sonra ve akşam yürürken, Bıyık kıyıları boyunca berrak soğuk havanın ve tiz sessizliğin tadını çıkardık. Her evin kendine ait bir barbeküsü vardır, kebabın en lezzetli olduğu ortaya çıktı (yanınıza kömür ve sıvı alın, yakacak odunla size yardımcı olacaklar). Kamp alanı çalışanları gerçekten insanların rahat bir şekilde dinlenmelerini istiyor (bunun için onlara çok teşekkür ederim). Fiyat etiketi oldukça uygun, kaliteli bir tatil paraya değer. Arkadaşlarıma ziyaret etmelerini tavsiye ettim ve sanırım yaz aylarında misafirperver harika bir yere geri döneceğiz!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Дмитриев Данила
3. seviye şehir uzmanı
5 Şubat
Zümrüt evde geçirdiğiniz harika zaman için teşekkür ederiz! Çok misafirperver, yardımsever sahipler!Ev yapımı çok lezzetli waffle'larla tanıştık;) Evde çok temiz, dinlenmek için her şey var (çatal bıçak takımı, barbekü için her şey). Banyo temiz! Çok memnun kaldık ve kesinlikle tekrar döneceğiz :)
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı