sharash montajı. Basınç düşürücüyü değiştirmemiz gerekiyor. 1 Mayıs'ta 27 MCRN evindeki sayısız sızıntı göz önüne alındığında, Penta Ceza Kanunu'nun iş için ne tür bir garanti verdiğini bulmaya çalışıyorum. Aynı zamanda redüktörü değiştirmek için çalışmanın maliyetinin ne olduğunu açıklığa kavuşturuyorum. Uygulamada bir tesisatçı danışma hizmeti sipariş etmem gerektiği bana cevap veriyor. Gelecek, yaklaşık 500 r alacak, redüktörü değiştirmenin fiyatını açıklayacak. O zaman ceza kanununa gitmeli, redüktörü değiştirmek için bir başvuru yazmalıyız. Sonra tesisatçı gelecek, yerini alacak. Garanti ne kadardır? Söyleyemedik. Belgeler mi? Eh, uygulamada sipariş edilen hizmet hakkında bilgi olacaktır (tesisatçının tavsiyesi).
Toplam: fiyat listesi yok, fiyatları tesisatçı belirliyor. Garanti yok, bu dişli kutusunun sızdırılması durumunda kimseye hiçbir şey göstermeyeceksiniz. Ve tüm bu zevk için mesai saatleri içinde Penta'nın ofisine gitmeliyiz. O zaman harcayacak başka zaman yok.
Ciddi misiniz? Bu sadece bir basınç düşürücüdür. Saçmalık, hizmet değil.
Neden sonsuz sızıntıların olduğu anlaşılıyor.
Dürüst olmak gerekirse, kötü bir ceza kanunuyla karşılaşana kadar evinizi kimin yönettiğinin ne kadar önemli olduğunu düşünmüyor bile. Ama bizim için - tam tersine, her şey net bir şekilde çalışıyor. Girişteki ampuller aylarca yanmaz, çünkü zamanında değiştirilirler, avluda her zaman temizdir ve bir şey olursa, uygulamayı kabul ederler ve sorunu gerçekten çözerler, sadece bir deftere yazıp unutmazlar. Normal çalışmanız için teşekkür ederim - sizinle yaşamak rahat!
Harika bir yönetim şirketi! Kışın bir gün önce bizim için ısıtma çalışmadı, bu yüzden aynı gün her şeyi düzelttiler. Her şeyin konuyla ilgili olması ve daha fazla soru sorulmaması güzel. Aferin beyler!