Temiz Göletlerin yakınındaki rahat sokakları gezerken, yanlışlıkla Chaplygin Caddesi'ndeki Café François'ya rastladım. Burası o kadar tatlı ve atmosferik bir yer ki, yanından geçmek imkansızdı! Yürüyüşten sonra dinlenmek ve kruvasanlı kahvenin tadını çıkarmak için buraya geldim. Kahve düpedüz lezzetliydi ve kruvasan taze, gevrek ve inanılmaz lezzetliydi. Servis çok cana yakın ve iç mekan o kadar rahat ki daha uzun süre kalmak istiyorum. Moskova'dan ayrılmadan kendimi biraz Paris'te hissetmek için kesinlikle buraya tekrar döneceğim. Tavsiye ederim!
Fransız fleur'lu ağ fırın- küçük bir ekmek seçeneği var (öğleden sonra pratikte seçim yok), lezzetli hamur işleri, sandviçler. İlgili bayramlarda donmuş üzüm salyangozları, rietler ve mevsimlik Fransız hamur işleri (galette de roa, bouches) vardır. Yerinde kahve içip tatlı yiyebilirsiniz.
Büyük bir eksi, personelin hoş olmayan, bazen kaba olması, sorulara son derece isteksiz cevap vermesidir. Bu nedenle oraya geri dönme arzusu yok. Yiyecekler lezzetli olsa da
Çok güzel bir yer. Birkaç masa için. Lezzetli sandviçler, lezzetli kahve. Yerliler sürekli taze ekmek için uğruyorlar, çok şık, havalı sevimli köpeklerle. En sevilen kafelerden biri