Konsere çıplak geldik, her şey yolunda gitti, otelin çok elverişli konumu, kibar personel, en üst düzeyde temizlik, oda sadece sınıf, temiz, rahat, her şey var, bir şeyler net değil, açıklıyorlar, soruyorlar, anlatıyorlar, yardım sunuyorlar, tüm personel profesyonelce seçiliyor, işlerinin profesyonelleri, özellikle randevudaki kızı beğendiler, özel bir minnettarlığı var, beş puanlık notlar yeterli değil, otel 10 puanın tamamını hak ediyor, aferin, akıllılar, öyleyse devam et!Rostov'u daha ziyaret edersem, sadece orada kalacağım, harika bir otel.Çalışmanız için teşekkür ederim!
İş işlerinde iş gezisindeydim, 4 günlüğüne bu oteli çok uygun bir konum, şehir merkezi, yemek yerinin yürüme mesafesinde, yürüyebileceğiniz güzel bir gezinti yeri olarak seçtim. Otelin odaları geniş, aydınlık ve rahattır. Personel kibar, yardımsever, kahvaltılar lezzetli! Rostov'a gelme fırsatım olursa, kesinlikle tekrar bu otelde kalacağım.
Birinci sınıf bir konuma sahip mükemmel bir otel: park alanında, ilgi çekici yerlerin yakınında (Tiyatro Meydanı, Gorky Tiyatrosu, ilgi çekici yerlerin bulunduğu park ve şehrin dönme dolabı). Çok uygun ulaşım kavşağı. Otelin yanında bir otoparkın bulunması bizim için önemli hale geldi.
Oda geniştir. Tüm ekipman mükemmel çalışıyor. Banyoda saç kurutma makinesi ve eksiksiz bir gerekli aksesuar seti bulunmaktadır.
Katta soğutucu var.
Kesinlikle bu oteli beğendik.