Çok atmosferik bir yer. Restore edildiklerine sevindim. Buraya yürüyerek tırmandık, akşamları ışıkları açtık. Şehrin güzel manzarası. Yukarıda bir çeşme ve başka bir platform var
Sukhum aşktır. Görkemli Stalin'in imparatorluğu ile renkli, parlak, kokulu, deniz meltemi ve okaliptüs kokusu ile. İnsanlar sempatik ve naziktir (bu konudaki çelişkili yorumları binlerce kez okudum), ancak iyi bir cümle var, güzellik bakanın gözünde. Bu şehirde iki kez bulunduk. İnsanlara nasıl davrandığınızın size de davranacağını güvenle söyleyebilirim.
Ve her şey iyileşme yolunda olsun, bu yolun kolay olmasını diliyorum. Refah şehri. Ve misafirperverlikleriniz için yerlilere teşekkür ederiz ❤
Şimdi tadilatta. Halsiz, ama yine de işler devam ediyor. Yakında bu yerlerin eski güzelliğini görmek mümkün olacak. Ne yazık ki, inşa edilen evler nedeniyle şehir manzarası pek iyi değil. Dağa tırmanmaya karar verdim. Ve bunun iyi bir nedeni var. Orada da her şey tamir ediliyor ve restore ediliyor.