6 yıldır burada yaşıyorum. Avrupa tipi bir köy, yakınlarda her şey uygun, burada arabasız yaşayabilirsiniz. Güzel, gözler özellikle ilkbahar ve yaz aylarında estetik bir zevk alıyor, düzenli olarak gittiğim ormanın yanında. Komşular ve sakinler bir bütün olarak 30-40 yaş arası insanlar, normal insanlardır. Bir okul ve iki anaokulu inşa ettiler, gerçek hayat bir öğrenci kampüsüne benziyor, herkes birbirini tanıyor, herkes aynı yerlerde dinleniyor, yeterlilik ve samimiyet seviyesi yüksek, hareket edenlere pişman olmayacaklar. Şehre çıkış genellikle normaldir, Cuma gününden sonra da arabanızla istediğiniz zaman metroya 5-8 dakika, minibüsle 10 dakika + en fazla 5 dakika bekleyebilirsiniz. Kompleksin gürültüsü herkes gibi olağandır. Geliştiricinin şirketinin sahibi orada yaşıyor, bence bu yüzden altyapımız harika.
Yaşam için ihtiyacınız olan her şeyle estetik açıdan sessiz bir mahalle. Mahallede devlet bahçesi ve okulu var, gerekli tüm marketler, çocuklar için derslerin bulunduğu bir kültür merkezi var. Elbette nüanslar var. Otobüsler ve minibüsler metroya kadar istediğimiz sıklıkta gitmiyor. Çalışma haftasının sonunda, Cuma otoyolunda trafik sıkışıklığının özel olduğu durumlarda, sürücüler blok boyunca toplu halde gidip geliyorlar. Ancak bu kaçınılmazdır, umarım zamanla bu konuda durum düzelir, Cuma otoyolunda çalışmalar devam eder, belki yakında sürüşe gerek kalmaz.
Evler çok güzel, gözler için estetik bir zevk, giriş grupları şık. Elbette dairelerde işitme duyusu ancak daha az olabilirdi. Ama genel olarak -5
Gençler için mümkün olan tüm çöreklere sahip havalı, modern bir konut kompleksi. Hayat anahtara çarpıyor. Her yaş için bir sürü spor stüdyosu var, çalışma alanları var - hatta birisi onlara bir koçla çalışıyor. Çocukların da yapacak çok şeyi var - atölye çalışmaları, bölümler, bahçelerde bazı tatiller düzenleniyor, oyun alanları mükemmel. Arabasız avlular (kendimizinkini yer altı otoparkına koyuyoruz).