Ailenizle dinlenmek için en sevdiğim yer. Mükemmel bölge, zengin bir sergiye sahip lüks bir malikane. Yönetim harika, özellikle tatil döneminde çocuklar için sürekli olarak farklı aktiviteler icat ediyorlar. Tüm programları büyük bir zevkle ziyaret ettiler, bu müzenin her çalışanına kasiyer ve güvenlik görevlisinden rehberlere kadar çok teşekkür ederim. Harika bir ekip, insanların yerlerinde oldukları ve ne yaptıklarını sevdikleri açık.
Müze tarihi soluyor, özellikle Puşkin Zhukovsky gibi seçkin insanların daha önce buraya geldiği düşüncesi büyülüyor, Karamzin burada devletimizin tarihi üzerine büyük bir kitap yazdı.
Herkes ziyaret etmeli!
Malikane tarih ve şiir soluyor, ziyaretçileri ilham ve güzellik dünyasına davet ediyor. Asırlık ağaçların bulunduğu eski park, huzur ve huzur atmosferi yaratıyor. Mülkün mimari topluluğu, sofistike ve uyumuyla dikkat çekiyor. Burada konuklar, 19. yüzyılın asil yaşamının atmosferine dalabilirler. Müzenin zengin koleksiyonları, siteyle bağlantılı seçkin şahsiyetleri anlatıyor. Parkın pitoresk sokaklarında yürüyüşler unutulmaz izlenimler bırakacaktır. Tarih ve sanata odaklanan sergiler ve kültürel etkinlikler düzenli olarak düzenlenmektedir. Malikaneyi ziyaret etmek, zengin kültürel mirasa dokunmak için bir fırsattır.
Moskova'nın güney yarımküresinde yaşamamıza rağmen beklenmedik ve harika bir keşif.
Yer çok ilginç, yoğun:
- büyük park
- Çeşitli eskizlere sahip büyük müze
- Konser programı
- yeterli yemek yeri
- Çok sayıda dükkan var (bazı nedenlerden dolayı parklarda artık dükkanlar kıt).
- tekne istasyonu.
Çalışanlara özel çok teşekkür ederim - kontrol noktasından yönetime kadar ziyaretçilere çok dikkatli ve güler yüzlü davranıyorlar.
Kesinlikle tekrar geleceğiz.