Krasnoarmeysky Prospekt adresindeki 1 girişte, 34 numaralı evin kötü kokulu bir kokusu var, dairelerde kokuyor, yönetim şirketi tepki vermiyor. Girişin tamamı küflüdür, bodrum katını sürekli sular altında bırakır, bazen girişe girersiniz - bir hamamda olduğu gibi buharla dökülürsünüz. Dairede sürekli soğuk var, donlarda piller zar zor sıcak, girişte dairelere göre daha sıcak!!! Ceza Kanunu'na keskin, kötü kokulu bir koku ile ilgili son itirazlarda, Ceza Kanunu «daha az kokması için bir çamaşır suyu ile uykuya dalmayı» önerdi. İşte sorunun çözümünü anlıyorum!😃
İyi günler. Evimizin sakinleri Sergei Vyacheslavovich'e mükemmel çalışmaları için teşekkür ediyor. 35 yıldır fan borusunu yükselticiden temizlemedik, hem gündüz hem de gece lavaboda su akıyordu, uyumak imkansızdı. Dün bunca yıldır ilk kez boruyu temizledik. İçeride o kadar çok kir vardı ki, büyük zorluklarla temizlediler. Görevle başa çıktık, şimdi sessizlik. Sakinler, Sergei Vyacheslavovich'e özen ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor.
Onlara ulaşmaya çalışın! Bunun için zaman ayırın, 10 dakika müzik dinleyeceksiniz. Saat 8.50'de hala ram'leri var! Fabrikada daha hızlı geçiyor. Sooooooo stratejik bir organizasyon gibi görünüyor.