Geçenlerde bu handa kalıyordum ve çok memnun kaldım. Her şey harikaydı!
Otel ve odalar. Otel, doğa ile çevrili güzel bir konumda yer almaktadır. Bölge bakımlı ve temizdir. Odalar rahat ve konforludur, dinlenmek için ihtiyacınız olan her şey mevcuttur. Seçimimden memnun kaldım.
Spa merkezi. Otelin bünyesinde yoğun bir günün ardından dinlenebileceğiniz bir spa merkezi bulunmaktadır. Saunayı, hamamı ve havuzu ziyaret ettim. Her şeyi çok beğendim, personel özenli ve cana yakın.
Restoran. Otelde lezzetli ve çeşitli yemekler yiyebileceğiniz bir restoran bulunmaktadır. Yerel ve Avrupa mutfağından yemekler denedim. Her şey çok lezzetliydi ve servis yüksek standarttaydı.
Hayvanat bahçesi. Otelin topraklarında farklı hayvanları görebileceğiniz bir hayvanat bahçesi var. Bu özellikle çocuklar için çok ilginçti.
Su çiftliği. Şimdi otelin topraklarında rekreasyon ve eğlence için gerçek bir cennet olmayı vaat eden bir su çiftliği inşa ediliyor. Açılmasını dört gözle bekliyorum.
Genel olarak seçimimden çok memnunum ve bu oteli dinlenmek veya iş seyahati için rahat bir yer arayan herkese tavsiye ediyorum. Keyifli vakit geçirmek için ihtiyacınız olan her şey burada.
Otel yaz tatili için hapsedildi. Kışın orada dinlenmeye pek gerek yok. Bölgenin tamamı açık, pratikte ağaç yok. Yüzme havuzlu termal bölge, çok kompakt, insanlara namludaki ringa balığı gibi. Doğru, bölgede büyük bir spa-konmplex inşa ediliyor, inşa edildiklerinde muhtemelen iyi olacak. Yemekler açık büfe. Akşam yemeğinden etkilenmedim, kelimeden hiç etkilenmedim. Ne seçime ne de yemeklerin kalitesine göre. Ama kahvaltıyı hoş bir şekilde memnun ettim. Kandinsky'nin restoranı sıkışık, masalar birbirine çok yakın. Süit kulübesinde yaşıyorlardı. Biz gelmeden önce çok soğuduk, donmaktan korktuk. Ancak endişelerimiz boşuna çıktı. Kulübede çok sıcaktı, pencereler bile açıldı. Zemin katta yerden ısıtma var. Personel pek fark edilmiyor ama işini yapıyor. Kar yağışından sonraki sabah yollar çoktan temizlendi.
Bölgede hala bir kaplan yaşıyor, ancak birkaç kez görmeye gelmelerine rağmen bize göstermek istemedi. Ancak elbette bu konuda otelin suçu yok
Bölgeyi gerçekten beğendim - güzel ve bakımlı, gölün yanında yürümek güzel; süper hayvanat bahçesi, birçok sanat nesnesi; yiyecek satın alabilir ve hayvanları besleyebilirsiniz.
Özellikle Rus mimarisinin köyünü beğendim ve evlerde yaşayabilmeniz çok havalı.
Eksilerden:
1. Resepsiyonda hem kayıt yaptıran hem de diğer konularla ilgilenen toplam 2 çalışan var ve otel hafta sonu çok yoğun.
2. Anahtarlarla ilgili bir sorun var: Her gün kartlarımızın kilidi açıldı ve her ikisinin de resepsiyona gitmesi gerekiyordu.
3. Çok küçük bir havuz, yüzmek imkansızdır.