Rıhtımda yürüdük, akşam yemeği için uğradık. Atmosfere hoş bir şekilde şaşırdım, her şey çok basit ama delicesine şık ve zevkli! Çitin üzerindeki büyük harflerle yazıldığından, derler ki ... lezzetli khinkali'miz var - denemeye karar verdik ve elbette sipariş verdik! İnkar edilemez ! Kesinlikle ! Lezzetli! Mutfağa çok şaşırdım! Hoş bir sürpriz oldu !!!! Sunum -her şeyi sevdiğim gibi -estetik ! Tadı belissimo'dur!!!! Khachapuri'yi ilk kez acarca denedim, ama chanterelles ile - sadece bir zevk! Parmaklarını yalayacaksın!!!! Servis mükemmel ! Buraya bir kereden fazla dönelim!
Geçenlerde Oreo restoranını ziyaret ettik ve tamamen memnun kaldık! Kurumun atmosferi çok rahat ve dekorasyon hoş bir ruh hali yaratıyor.
Garsonlara Danila ve Lilia'ya özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum. İnanılmaz derecede özenli ve arkadaş canlısıydılar, yemek seçimlerine her zaman yardım etmeye ve tüm soruları yanıtlamaya istekliydiler. Danil bizi gerçekten şaşırtan bazı ilginç öneriler sundu ve Lilya masamızın her zaman dolu olduğundan emin oldu.
Yemekler birinci sınıftı — tüm yemekler taze ve lezzetliydi. Mükemmel hizmeti ve keyifli atmosferi sayesinde kesinlikle tekrar buraya döneceğiz!
Keyifli bir akşam için iyi bir restoran arayan herkese tavsiye ederiz! ♥️
Yeri beğendim! Atmosfer rahat, mobilyalar rahat, personel cana yakın!) Yemeklerin servisi hızlı! Şnitzel sipariş ettim!) Bu bir bomba!) iri), gevrek)! bütün büyük tabağa!!! En son öğrenci kafeteryasında şnitzel yedim) orada lezzetli olduğunu sanıyordum, şimdi yanıldığını anladım))!!!
Ve fiyatlar uygun! Kesinlikle tekrar uğrayacağım!)