Güzel otel ! Yaşadığım her yerde en uygun olanı! Metro 100 metre uzaklıktadır, Emirlik Alışveriş Merkezi bir istasyondur ya da yürüyerek gidebilirsiniz! Yakınlarda büyük bir süpermarket var (her şey hazır), yandaki mahallede lezzetli bir Lübnan restoranı! Büyük spor giyim mağazası SSS ( indirim ) ve Daha az için Markalar - caddenin karşısında !
Otelde sabahları Kate Beach'e 3 servis vardır ve burası en iyi plajdır! Öğleden sonra ve akşam Marinaya ve saat 4: 30p.m'deki Outlet Alışveriş merkezine tüm ihtiyaçları kapatıyor! Peki, genel olarak metroda herhangi bir yere!
Otelin 25 katı var ama hiç kalabalık hissi yok ! Kahvaltıda koordinatör masaları dağıtıyor ve siz kimsenin kalbinin üstünde durmuyorsunuz! Genel olarak aferin! Temizlik, düzen - herhangi bir talep yerine getirilir. Ama çöküş her gün temizlik, su, çay da . Şampuan, balsam ve vücut losyonu var, odada duş ve banyo var - çok uygun! Havuzda havlular veriliyor ve onları plajda yapabilirsiniz - havuzda Gölgede, ama çok sıcak!!!
Oda rahat, yatak süper, iç çamaşırları beyaz beyaz! Dolap büyük , buzdolabı . İnsanların veya yolun gürültüsünü hiç duymuyorum ve pencerelerim piste bakıyordu. Yemekler lezzetli, kaliteli, yemekler tekrarlanıyor ama kahvaltı için bu normal! Bir Hint menüsü var - deneyin ! Bu oteli kesinlikle herkese tavsiye ederim! Sadece terlikleri al - burada yok :)
Harika, misafirperver bir otel. 20.112024'ten beri orada dinlendik. Her şeyi beğendim. Yemekler kahvaltı ve akşam yemekleriydi. Oldukça çeşitli ve lezzetli. Sadece baharatlı yemekler var, o yüzden sor. Odalar rahat ama şimdiden biraz yorgun. Özellikle halıda fark edilir. Farklı zamanlarda 2 sahile götürüldüler. Biz en çok Kite Beach'i beğendik. Katta yüzme havuzu bulunmaktadır. Isıtmalı ve orada güneş yok. Bu nedenle havuz kenarında güneşlenemeyeceksiniz. Ama yüzebilirsin. Havuz kenarında havlular bulunmaktadır. Otelin konumu çok uygun. Yakınlarda metro istasyonu, bakkal, restoranlar var.
Bu oteli çok beğendik.
Geniş yatak odası ve aynı zamanda duşlu, küvetli ve bideli büyük banyo, kaliteli kozmetikler. Kahvaltılar muhteşem, lezzetli, çoğunlukla Avrupalı, ancak Doğu yemekleri de mevcut, yedik.
Katta 2 adet yüzme havuzu ve mini sauna bulunmaktadır.
Bence Dubai'deki Kite Beach'teki en iyi plaja ücretsiz servis var.
Havuz alanında plaj havluları bulunmaktadır.
Her gün 1 litre su verildi. Girişte 2 litre.
Otelin konumu çok uygun: metroya ve otobüs durağına yakın. Emirates Alışveriş Merkezi yakınında. Yakınlarda bir sürü farklı kafe var.
Eksilerden- bornoz ve terlik yok, sadece 4 numarada olması gerektiği için yazıyorum.