Hafta içi sabah kayıtsız geldim. Çok az insan vardı. Çalışanlar genç ve çok cana yakın. Daha da keyifli olan - yetkin olanlar. Çok hızlı bir şekilde vekaletname çıkarmaya yardım ettiler, mümkün olan her şekilde yardım ettiler. Her şey güçten 30-40 dakika sürdü.
90'ların tarzındaki iç mekan ayrı bir sanat biçimidir) Bu Noterin tüm ekibine teşekkür ederiz. Tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.
Servis mükemmel, personel cana yakın, eğer net bir şey söylemezlerse, en iyi nasıl yapılacağını açıklarlar ve belirli bir sorunun farkında değilse neye ihtiyaç duyulduklarını tavsiye edeceklerdir. Belgelerin hazırlanması için minimum bekleme süresi, her şey hızlı ve verimli bir şekilde. Çalışma programı maalesef Cumartesi günü çalışmıyor, aksi takdirde her şey pratik olarak uygun.
Çoğu zaman kuyruklar, el yapmazlar.Program için vekaletname EIS müşterisi (telefonla bir adam bu şekilde bilgilendirildi)
Genel olarak, kızlar hatasız, hızlı çalışırlar ve sorular ortaya çıktığında her zaman yardımcı olurlar.
Tüm belgeleri e-postaya göndermek mümkündür.iş için formatta.