Mükemmel modern müze. Sergiler mükemmel bir şekilde dekore edilmiş, birçok ilginç etkileyici eser var. Gezi ve şaheserlerle tanışması için Sergey Viktorovich'e büyük minnettarlık.
Kütüphanenin resepsiyonu, rahatlığı ve uyumu için özel teşekkürler.
Kesinlikle tekrar geleceğiz.
Birçok yönden, koleksiyonu onu şehre bağışlayan bir yerel sakinin koleksiyonuna dayanan eşsiz bir müze. Bu koleksiyon esas olarak Avrupalı ve Rus ustaların gravürlerini içermektedir. Turdan önce baskının yapımının tüm aşamalarını gösteren bir belgesel gösteriliyor. Gezinin kendisi de çok ilginç ve müzenin nitelikli araştırma görevlileri tarafından yürütülüyor. Sverdlovsk bölgesindeki tüm konuklara bu müzeyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Müze, poi müzesi kütüphanesi, kayıtsız kalmayacak eşsiz bir yerdir. Ülkedeki bu konudaki tek müze, başkentte olması daha şaşırtıcı olduğu için, Irbit'e gelmek için mükemmel bir neden. Müzeyi benzer şekilde görmem için bir gün yeterli olmadı, kütüphanedeki en nadir kitapları da görmek isterim, bunun için müzeye iki ziyaret planlamak daha iyidir. Ayrı olarak, kütüphane çalışanına, parlayan gözlerle kitaplar, müze ve müzenin konuları hakkında konuştuğunu belirtmek isterim. Teşekkür ederiz!