Herkesin geziyle ziyaret edilmesi gereken müze. Çocuklarla, o zaman küçük bir şirketle "yetişkin salonlarına" girmeyebilirsiniz. Ancak "Lyabi Hauz", "1966 depremi" ve "kirli eller" sergilerini ziyaret etmek zorunludur. Özellikle halka açık tırnaklarını yiyen insanları fark ettiğinizde onları müzeye de götürün.
İlk kez 4. sınıfta bir geziyle oradaydık ve sonra guatrın ne olduğunu, kirli ellerin hastalıklarını, aydınlanmanın önemini, tıbbın evrimini hatırladılar ve sonra zaten biliyorlardı. Burası herkes için bir müze, bence herkesin yaşlandıkça farklı yaşlarda ziyaret etmesi ve salonları izlemesi gerekiyor. Rehber farklı diller konuşuyor. Giriş biletleri 2 somun ekmek gibidir ve ziyarete büyük fayda sağlayacaktır. Tıbbın gelişim Tarihi Müzesi, toplumun gelişim tarihini, sağlık konusundaki eğitimini, insanın kendine bakma konusundaki birincil görevi olarak da yansıtmaktadır. Müze eğiticidir.
Müze fena değil. Ancak bazı sergilerin (tarihi olanlar değil, görsel yardımcılar olanlar) güncellenmesi ve genel olarak eklenmesi zarar vermez. Müze bekçisinin rehberli turun daha ilginç olduğuna dair güvence verdiği için geldiğimizde bir rehber bulamadılar. Devletin bu tür müzeleri yeterince finanse etmemesi ve desteklememesi üzücü
Ziyaret etmek için ilginç bir yer. Doğru, oraya çocuklarla gitmemek daha iyi, sıkılacaklar. Ayrıca önceden bilmek daha iyidir, çalışma programları sık sık değişir ve kapalı olabilirler. Rehber olmadan kendiniz hiçbir şey anlamayacaksınız) (Elbette bu alana bağlı değilseniz)