Her şey fena başlamadı, şimdi benim için artılardan, bu neredeyse her zaman hemen yıkama istasyonuna gidiyorsunuz, yani sıra yok, eve en yakın olan tek başıma, iyi ozmoz, iyi su basıncı, uygun köpük, artılar burada sona erdi. Yeni yıl 2025'ten sonra fiyatlara bir şeyler karıştırdılar ve dakikada vaat edilen 36 ruble sade su 50'ye döndü, her zamanki miktar yıkama için yeterli olmadığında tembelleşmedim ve fark ettim. Bir lavabo vardı, ellerini yıkadım, bir şekilde çalıştı, bu yüzden şimdi tamamen söküldüler ve görünüşe göre müşterilerin ellerini yıkamasına gerek yok. Balmumu çalışmıyor. Her şey kartları okumuyor. Self servis yıkama fikri, arabayı istediğiniz gibi yıkamaktır ve basit bir yıkamadan daha ucuzdur, şimdi fiyat nedeniyle bu lavaboya gitmek anlamını yitiriyor.
işteki değişiklikleri fark eden yazarlarla aynı fikirdeyim. 200 ruble için arabayı sakince yıkamayı başardım. Dün 200₽ yeterli değildi.
Ve dün 22.02'de de öyleydi. Durum: Lavaboya geldim, sıra, ilk kutuda, serbest yükleyicinin beyaz raf4'ünü ödemeden bir bezle yıkaması gerekiyor. 15 dakika bekledim ve bu süreç devam etti. Yöneticiye / güvenlik görevlisine gittim, diyorum ki, sorun nedir, ne kadar bedavayı yıkayacak? Cevap olarak şöyle diyor: Ben ne yapabilirim? Gidin söyleyin. Diyorum ki: Sen neden buradasın? Yanıt olarak sessizlik, yani hiçbir argüman yoktu. Kar elde etmek yerine, mal sahibi ücretsiz olarak arabayı yıkamayı mümkün kılar. Soru ortaya çıkıyor: neden böyle bir yönetici var? Kısacası, arabamı yıkamak için zamanım oldu ve o her şeyi paspaslarıyla yıkıyordu. Dahası, ben uğramadan önce bedavaya gittim ve diyorum ki: uzun süre sabunlayacaksın, utanç verici. Sıra bekliyor!!! Şu anda paspaslarımı yıkayacağımı söylüyor. Dünyada böyle bir şey var!!! 250₽ yıkama için hayır, ancak 1,5 🍋 karşılığında el arabası
Artıları: Yaz aylarında, açıldığı gibi her şey harikaydı. Reaktifler kalitelidir. Her kutudaki kart terminalleri, tabancalar akışı sıkıca kapattı.
Eksi: Kasım ortasından itibaren ortaya çıktı. Silahı sıktık, böylece kapatmayın, sayacı kapatmayın ve 2 dakika geçmeyecek. Yani yaz aylarında olduğu gibi arabayı aynı parayla yıkamak kesinlikle mümkün olmayacak. Sonuç olarak, yıkamanın maliyeti üçte bir oranında arttı ve sizi düğmeye basmaya da zorladıkları hoş olmayan bir tortu kaldı. Büyük bir eksi, müşterilere karşı tutum, kepçeden daha kötüdür.