Şans eseri, Yeni Yıl arifesinde bir gazlı su ısıtıcısı kırıldı. Aile için sıcak su olmadan 3 gün büyük bir sorundur. GBU, Yılbaşı öncesi tatillerde hiç çalışmayı reddediyor, susuz 2 hafta beklemeyi teklif ettiler, bu süre zarfında havalandırma muayene belgesi vermeyi reddettiler. Gbu'nun memurunun kabalığı şaşırtıcıdır. Tapuları almak için ticari bir kuruluşla iletişime geçmek zorunda kaldık. Aynı zamanda, Moskova Gazgaz servis departmanı çalışanları şaşırtıcı bir şekilde kibardı ve sorunumuzu karşılamaya gittiler, sütunu yeni yıldan 9 saat önce değiştirmeyi kabul ettiler. Vladislav Maly bize geldi, eski sütunu çabucak çıkardı, yenisini kurdu, her şeyi kontrol etti ve belgeleri / çeki yayınladı. Uzman çok yetkin, üstelik dairede sokakta dolaşmamak için yanında yedek ayakkabılar getirdi. Çalışması için ona çok minnettarız.
Ekipmanın durumunun yıllık olarak kontrol edilmesi esastır, ancak bu yıl nasıl yapıldığı - gündüzleri bir kabus olarak bir duyuru asıldı. Ertesi gün öğle yemeğinden sonra boruyu kestiler, çünkü% 60'ı evde olmadı ve 8 Mart'ta (toplam 4 gün) sonuç olarak gazsız geçirdik, hiçbir eylemde bulunmadık, hiçbir şeyi açıklamadık. Peki ya 27.09.2003 tarihli N 170 sayılı kararname?
Orijinalini göster · Русский
Nansy
18. seviye şehir uzmanı
20 Kasım 2024
Необходимо подавать на них в суд за самоуправстао, отсутствие регламента работ, публикуют обявление о проверке за день 10.11-11.11 все на работе отключают газ, - после публикуют данные о проверке 14.11 не приходят, 15.11 все их устраивает в квартире после каждый день обещают сделать поставку газа, 18.11 публикуют что будет газ пусть все сидят дома, - не приходят, и 19.11 заявляют о не соответствии нормам по еще одной квартире ставят заглушку
Итого 7 дней рабочих оплачиваемых
Самоуправстаом занимаются, регламентов проверки нет для ознакомления, нет данных конла явятся и будут проверять …
Если так беспокоит вопрос безопасности, при этом они не могут проделать работы по 4-5 дней заняты на другом обьекте…