Rosa Khutor beldesindeki gerçekten «muhteşem» yerlerden biri. İkimiz harika oturduk. Yemek harika! Özellikle makarnalı ördek bacağı ve ağzınızda eriyen «Tiramisu" tatlısı beğenildi. Ayrıca sıcak şarap ve Martini tavsiye ederim — bu arada dağlarda. Biz geldiğimizde restoranda çok insan yoktu, bize hemen en iyi masalar gösterildi, bu çok güzeldi. Restoranın atmosferi de takdir edildi. Ayrı olarak, salonda yüksek sesle müzik çalmadığını, sakince konuşabileceğinizi ve menü ve restoranla ilgili tüm soruları cevaplayan kibar garsonun da olduğunu belirtmek isterim. Lezzetli bir yemek yemek ve güzel manzaraların tadını çıkararak iyi vakit geçirmek istiyorsanız, o zaman kurum kesinlikle size uygun olacaktır!
Çok rahat bir yer: iyi konum, hoş müzik, başarılı bir tasarım kararı.
Personel: cana yakın, özenli, konuğun isteklerine olumlu yanıt veriyorlar.
Mutfak: Akdeniz mutfağı. Menü küçük ama lezzetli ve popüler olan her şeyi topladılar. Aşçılar iyi bir seviyede yemek pişiriyor ve hatta daha da yüksek, dış sunum iyi bir seviyede.
Alkol kartı: Her zevke uygun geniş.
Fiyat aralığı: ortalama, kabul edilebilir, bu hoş bir yön.
Arkadaşça, ailevi veya romantik bir zaman geçirmek için iyi bir yer.
Sen iyi vakit geçiriyorsun ,
Estosadok'taki en lezzetli restoranlardan biri. Her yıl kayak yapmaya geliyoruz ve kesinlikle akşam yemeğine modaya giriyoruz. Personel güler yüzlü, temiz. Nadiren bir yemekle karşılaşırsınız, bitirdiğinizde tabağınızı ekmek ile yalamak istersiniz. Çocuk akşam yemeğinden sonra sandalyede uyuyakaldı. Herkese bu yeri ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Bazen beklemenin 30 dakika sürmesine rağmen.