Tsaritsino Park'ta yürüyüşe çıkacaksanız ve hava güzel olacaksa, bu İtalyan restoranının açık verandasında tatlı ile bir fincan kahve içmenizi şiddetle tavsiye ederim. Buradaki kahvenin süper lezzetli olduğunu veya tatlıların olağanüstü olduğunu söyleyemem, ancak Avrupa'da bir yerde olduğun hissine kapılıyorum, çok keskin ve açıktı. Batıya geziler şu anda sorunlu olduğu için bu oldukça hoş bir duygu. Latte, çift espresso ve iki şeker yer mantarı - 1.000 ruble. Yer mantarı (150 ruble) tatlım, bana gerçek yer mantarından çok kek patatesini hatırlattılar. Kafedeki servis harika, aferin çocuklar - çevik ve çok cana yakın // bir dahaki sefere kesinlikle burada yemek yiyeceğim ve size izlenimlerimi anlatacağım.
Burası en harika ve lezzetli kafelerden biri!
Çok samimi bir atmosfer, rahat ve çok lezzetli!
Anastasia yönetimi, işini çok iyi bilen, mükemmel tavırlara sahip cana yakın tatlı bir kızdır.
Garson Gromov (maalesef adını hatırlamıyorum) üst sınıf! Göze çarpmadan, koku alma gülümsemesiyle ve lezzetli olan zaten masada.
Aşçılara çok teşekkür ederim! Bu iş yüküyle çok lezzetli ve hızlı!!
11 Ocak yağmurlu Cumartesi günü saat 12: 30'da uğradık. Nispeten kalabalık değildi. Salon basit de olsa rahat görünüyordu. Personel güler yüzlü ve profesyoneldir. Fiyatlar yeterli. Menü geniş değil ama kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği için aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var. İki kişilik ikinci bir kahvaltı için ton balığı ve kahveden Roma pizzasını aldık! Çok lezzetliydi! Sokaktan içeri girebilmeyi ve parka bir çıkış yolu olmasını sevdim. Kahveyi kendime özel bir sipariş verdim, yaptılar, lezzetli ve güçlüydü.