İğrenç hizmet, bu adam kaba, kaba, 6 kişiye 2 yumurta, 10 gr yağ ayırıyor, dilediğiniz gibi delhi'ye, altıya, iki kişilik gibi kaplıyor. Birçok odadaki tuvalet kapıları kırılmış ve kapanmamaktadır. Başlangıçta her şeyimiz ödenmiş ve para kabul edilmiş olmasına rağmen, parayı beğenmediği için bizi kovdum. Mutlak bir eksiklik, savaşmak için bile koştum! Tavsiye etmiyorum, bu tam bir korku. Sonuç olarak, konaklama için fiyat etiketini yükselttim, fazladan ödeme yapmak zorunda kaldım, gidecek hiçbir yer yoktu! Bu yerden kaçının!
Bu Oteli tavsiye etmiyorum. Sahibi bir Ham, başka hangilerini aramanız gerekiyor. Bu otelde bir oda rezervasyonu yaptık, ancak check-in sırasında bize uymadı. Önce oda değişikliğini kabul etmeye çalıştılar (boşuna), sonra acilen bu otelin resepsiyonundayken kalacak başka bir yer bulmaya çalıştılar, ancak sahibi bir saat sonra bizi kovmaya başladı (küçük bir çocuğu olan 4 kişilik bir aile ve bir sürü valiz), iddiaya göre, her zaman resepsiyondan sadece birkaç kişi geçmesine rağmen sakinlerine müdahale ediyoruz. Kesinlikle beğenmeme
Hiç böyle bir yönetici görmedim, kaba hamlo!! 6 kişiye 2 kahvaltı yerine 6 porsiyon kahvaltı istediğinde bizi kovdum, sadece deli bir deli! Odalar kirli, temizlenmiyor, hamamböcekleri koşuyor, tuvalete açılan kapılar kapanmıyor, yatak yıkanmıyor. Su soğutucusunu yanımızda temizledim, neden belli değil, ruhuyla ilgili her şey korkunç!! Tavsiye etmiyorum, para rüzgara açık!