2 salonlu çok hoş bir oda zindeliği: biri gerekli tüm simülatörleri, yükleri ve her türlü ekipmanı içeren güç için.
Her zaman yer bulacağınız bir park yeri vardır. Kiraya havlu, su, fitness içecekleri alabilirsiniz. Erkekler ve kadınlar için 2 ayrı soyunma odası. Soyunma odaları çatı kabinleri ile donatılmıştır. İhtiyacınız olan her şeyle. Kadınların soyunma odasında kuru ve ıslak mendiller, pamuklu çubuklar, diskler, deodorant, saç bağları var. Ayrıca duşa ek olarak soyunma odasında da tuvalet odası bulunmaktadır.
İkincisi, daha küçük salon, boks için bir armut, paspaslar, lastik bantlar, ipler, kılıçlar, dengeleyicilerle donatılmıştır.
Ve en önemlisi, tüm üst düzey antrenörler kibar, insani, hassas ve profesyoneldir. Herkes materyali yetkin bir şekilde verir, egzersizin nasıl doğru yapılacağını açıklar
Sevgili koçum Alexey'i vurgulamak istiyorum. Onunla antrenman yapıyorum, boks yapıyorum. Her zaman her şey açık, organize, ruhla, mizahla. Çekirdeği olan ve aynı zamanda süper sakin olan bir kişi, asla herhangi bir kabalık söylemeyecek, hassas ve anlayışlı, ancak sistematik olarak kişisel ilerlemenize yol açacaktır.
Her şey her zaman çok temizdir. Çocuklar için sandalye ve boyama sayfaları olan bir kanepe ve stoacı var.
Bu arada, koçların hepsi çok çocuk dostudur. Bebekle birlikte gelen herkes desteklenecek, yargılamayacak, gözlerini devirmeyecek, hatta çocuğa dikkat edecek ve ebeveynler antrenman yaparken baştan çıkarmaya çalışacaklar.
Samimi bir atmosfere sahip samimi bir yer. Çok değerlidir.
Harika kulüp! Hoş bir atmosfer, havalı profesyonel antrenörlerin çevresindeyken buranın tam olarak tekrar tekrar geleceğiniz yer olduğunu anlıyorsunuz. Her şey süper!
Her antrenman için antrenör Anastasia'ya minnettarlığımı ve belirlenen hedefe yönelik motivasyonumu ifade ediyorum! 🫶🏻
Güzel salon, oraya her şeyi yapmayı seviyorum, cana yakın ve özenli antrenörler, her zaman rahat bir atmosfer yapıyorum
Salonda rahat, herkes için her zaman yeterli ekipman var, soyunma odalarında duşlar var