Maria-ra, 12 Belinsky Caddesi'nde, akşam saat 19'dan sonra, tüm mağazaya, biri nakit ödeme masasında, çeki nasıl kıracağını bilmeyen 3 kişiyi ziyaret etmek istemiyorum, sonunda çek olmadan ayrıldı, ne için ve ne kadar ödediğimi bilmiyorum, bana ne için beklediğimi söyledi on dakika, sıra toplandı.. Et ve sosis üzerinde başka bir satıcı ve biri hala salonun etrafında dolaşıyordu, ancak self servis gişeye çağırdıklarında kimse gelmedi, kimse olmadığını söylediler, bekleyin ve bu bir kez değil. Ondan önce de o akşam uğradım ve bir de durum vardı, kimse self servis kasaya gelmiyor, eğer ihtiyacın olursa kimse yok diyorlar. Değersiz birçok mal için, ancak kimin malının net olmadığı paletin fiyatı yok, bugün rastgele mandalina aldım, ancak kasada kimin olduklarını soruyorlar, bunu nereden bilebilirim? Güneydeki bu zincirin diğer mağazalarında böyle bir karışıklık yok, buraya gitmeyeceğim, ne arzu ne de gereksiz zaman ve artı şımarık bir ruh hali yok.
Güney köyünde, Maria açık, uzun zaman önce ortaya çıktı, çok popüler bir ağ ve bence en çok ziyaret edilenler.... Bir şey üzücü..... Kir..... Her zaman.... Mağazada ve özellikle 2. kattaki tuvalette..... 🤦♂️
Место удобно тем, что в одной локации расположено много разных магазинов, что касается Марии - Ра, надоел один и тот же ассортимент и очень высокие цены по сравнению с другими магазинами. Огромные очереди, не достаток персонала.