Атмосфера ресторана располагает к общению с друзьями. Обстановка тёплая и ближе к ночи шумно, как в пабе.
Пробовала мидии в соусе блю чиз - очень вкусно! Соус волшебный! Здорово, что к мидиям принесли запеченый кусочек багета и картошку - все это мокалось в бою чиз и с удовольствием съедалось.
Пиво Маннекен нефильтрованное тоже понравилось.
Lezzetli yemekler, lezzetli biralar, ilginç iç mekanlar. Dost canlısı garsonlar. Keyifli toplantılar için kurum için başka ne isteyebilirsiniz?)
Tesisin konumu metroya yakındır. Yakınlarda, kurumda planlar aniden değiştiyse, gece arabanızı bırakmak için park yerleri bulmaya çalışabilirsiniz, ancak bu doğru değildir
Bu kurumu Belçika ve Avrupa biralarının hayranlarına tavsiye ediyorum, burada her zevke, şişelemeye ve şişelemeye uygun olarak sunuluyor. Kalitesi mükemmel. Her zaman lezzetli, taze hazırlanmış yemekler, yemeklerin hızlı ve güzel sunumu. Medyalar ilahidir. Şehirdeki en sevilen barlardan biri.