Классическая китайская закуска из баклажанов, приправленная ароматным соусом для жарки мяса и смесью специй с чесноком и базиликом
560 ₽200 g
Хрустящее авокадо
Обжаренное до хрустящей корочки авокадо наполняем мясом снежного краба и креветками с домашним майонезом и кимчи. Поливаем соусом шисо-спайси и унаги
650 ₽180 g
Вонтоны с говядиной в кимчи-бульоне
Домашние вонтоны с говядиной, дополнены кисло-соленым томатным бульоном с ярким вкусом кимчи. Кинза в виде масла и листьев создает финальный штрих и объединяет все вкусы
520 ₽250 g
Шумай с креветкой
Шумай — классический формат открытых китайских дамплингов из пшеничного теста. Подаем с каплями чили-масла и зеленого масла
490 ₽100 g
Лапша с креветками и кальмаром
Яркое блюдо с морепродуктами и овощами в пшеничной лапше, заправленными соусом на основе карри с грибами и маслом чили
650 ₽280 g
Лапша со стейком из говядины и овощами
Лапша в стиле Made in China со стейком из покромки и свежими овощами. Простая, вкусная и сытная позиция нашего меню
820 ₽310 g
Хрустящая утка с лепешками и овощами
Наша вариация утки по-пекински. Утиная ножка маринуется 12 часов в специях, затем обжариваем в кипящем масле. Получается хрустящая корочка и мягкое мясо внутри. Подаем с паровыми лепешками и овощами с двумя видами соуса — хойсин и чили-гарлик
1800 ₽540 g
Цыпленок в кисло-сладком соусе с ананасами
Кусочки бедра цыпленка в хрустящей темпуре обжариваем с ананасами в домашнем кисло-сладком соусе, украшаем тертым кешью и листьями кинзы
850 ₽450 g
Моти с голубикой
Наша вариация на японский десерт моти, тонкое рисовое тесто с начинкой из сливочного крема
390 ₽40 g
Мотимису
Наша вариация на японский десерт моти, вдохновленный Вьетнамом и их кофейной культурой
Bu sefer ailemizle Kuzey başkentine seyahat ederken kendimiz için sıra dışı ve keyifli bir yer keşfettik! Burası Made in China restoranı. Özlü ve rahat iç mekan. Hoş bir atmosfer ve mükemmel hizmet. Ama en önemli şey mutfak! Yeni ve özgün bir okuma ile Çin mutfağı. Yemek seçimi küçük ama denemek için zamanımız olan her şeyi çok beğendik! Yengeçli çıtır avokado, dana eti salatası, wonton, dana eriştesi ve tabii ki ördek ... tipik Çin yemekleri gibi görünüyor, ancak her yemeğe tadı orijinal ve yemeğin kendisini çok lezzetli kılan bazı sıradışı notlar eklendi! Çocuklar çok mutluydu! Hepinize teşekkür ederim! Memnuniyetle tekrar döneceğiz!
Saint Petersburg'un merkezinde, Admiralteyskaya metro istasyonuna kısa bir yürüyüş mesafesinde, Asya mutfağından modern bir restoran bulunmaktadır.
Mekanın içi, ahşap ve granitin uyumlu bir şekilde birleştirildiği modern ve zarif tasarımı ile etkileyicidir. Tasarımın çarpıcı bir detayı, tavanın hemen hemen tüm alanını kaplayan devasa ejderhadır.
Restoran iki katlıdır: zemin katta masalar bara, mutfağa ve pencerelerden Büyük Deniz Caddesine açılan manzaraya bitişiktir. İkinci kat, dekoratif ejderhanın daha iyi görülebileceği daha tenha bir atmosfer yaratır.
Menüde deniz ürünlerine odaklanan yeniden tasarlanmış Çin yemekleri yer alıyor. Bar menüsünde Asya notalarına sahip çok çeşitli kokteyller, organik ve biyodinamik şaraplar sunulmaktadır.
Ayrı olarak, yüksek hizmet seviyesine dikkat çekmeye değer. Personel, hemen gardırobun bulunduğu girişte konukları karşılamaktadır. Restoran çalışanları menü ve servis kuralları hakkında derinlemesine bilgi sahibi olduklarını gösterirken, onların iyi niyetleri eşsiz bir atmosfer yaratıyor.
İç mekan - 5;
Atmosfer - 5;
Mutfak - 5;
Bar - 5;
Hizmet - 5;
Güzel yer, beğendim. Yetkin bir kavram. Çok şık bir iç mekan. St. Petersburg'da otantik olarak hazırlanan gerçek bir mutfak mutfağının olduğu birçok yer var. Hemen, yazarın Çin motiflerinin halkımız için uyarlanması daha olasıdır ve mükemmel bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Her şey lezzetlidir ve tadı belirgin bir şekilde "Asyalıdır", ancak keskinlik veya tamamen sıra dışı kombinasyonlar olmadan. Çin mutfağını tanımak isteyenler için mükemmeldir.
Yorumlardan sadece çaydanlıklar (çok güzel) ama aynı zamanda çok küçük, iki kişilik hacmi 500 ml'ye daha yakın istiyorum.