Burada yanımda yaşıyorum. Park şu anda son 30 yıllarında hiç olmadığı kadar iyi durumda. Hoş, bakımlı, güzel. Çeşmeye bakıyorlar, kış için dekoratif aydınlatmayla kapatılıyorlar, çok hoş. Dışarıda oturacak bir yer var, bir yemek kamyonu var (orada birkaç kez yedim, her şey her zaman iyi ve lezzetliydi). Bazen orada etkinlikler düzenlenir, hatta konserler bile olur. Ama çoğunlukla burası sessiz ve huzurlu bir yer. Çok fazla bitki örtüsü var. Oyun alanı var. Sanat okulunun yakınlığı nedeniyle, sezonda yetenekli gençleri açık havada gözlemleyebilirsiniz (meshatstemis değil, lütfen çizmek çok zordur).
Sakin ve rahat.Güzel bir kurulum var.Kışın, parkın merkezine büyük kutsal toplara indirgenmiş birçok küçük lamba şeklindeki aydınlatma.Yaratıcı buzlu heykel kompozisyonları var.Yiyecek ikramı var.Yaz aylarında zevkle müzik dinleyebilir ve çeşmeyi izleyebilirsiniz.Ayrıca okumak için kitaplı büyük dolaplar ve tabii ki banklar da yok.
Одно из любимых мест для прогулок. В центре установлен фонтан, есть детская площадка и спортивная с тренажерами. Рядом много кафе и ресторанов. Можно взять кофе с собой и посидеть на лавочке, которых в достаточном количестве. А также можно взять с собой орешки и оставить в кормушкой для белочек.