Geçidiydik, geceyi geçirmek için uğradık. İyi bir yer. Temiz yatak takımı, konforlu yatak. Etrafta gürültü yok, pencere açıkken bile sessiz. Resepsiyonda çok hoş bir kadın. Kalacak bir yer aramanız gerekirse favorilerimize ekleyeceğiz. Kahvaltılar var ama sabah 8'den erken ayrıldığımız için yemek yemedik. Tesis bünyesinde geniş, temiz bir yüzme havuzu ve kameraların altında otopark bulunmaktadır. Pencereden manzara kesinlikle pek iyi değil, ama buna ihtiyacımız yoktu))) eksilerden odada tek kullanımlık diş fırçası yok. Genellikle bu tür otellere böyle bir tüp yerleştirilir ve diş macunu ile küçük bir tüp yerleştirilir. Ama bunlar küçük şeyler.Teşekkürler
Muhteşem otel, ama ben sadece bir tatil evi derdim!!! Kahvaltılar (açık büfe, yükseklikte bolluk) fiyata, hamama, yüzme havuzuna dahildir... Her şey olması gerektiği gibi, artı, seyahat edenler için işten alıp getirebilecek bir transferdir!!! Genel olarak delicesine beğendim, odalar mükemmel, her şey temiz ve personel muhteşem!!!
Not: Herkese tavsiye ederim, fiyatlar normdur!
Değerli 3*. Ekim ayının sonunda Anapa'ya geldim ve bu otel lokasyonda uygundu. Ancak, otelin denize 30 dakika yürüme mesafesinde olduğunu hemen not edeceğim. Çok katlı, konforlu bir asansörle donatılmıştır. Güler yüzlü personel. Odalarda temiz, sabun/şampuan/saç kremi, diş fırçası/macun bulunmamaktadır. Tamamen lüks yok, ama bu 3 *. Neyse ki, uzun zaman önce Rus otellerinde burun tıkanıklığı yok! Kahvaltılar dahildir - çok iyi: tavuk suyu, yumurta, karabuğday, pirzola (çok fazla ekmek - az et, Sovyet pirzolalarının tadı (!)), sosisler, peynir, sosis, ekmek. Çocukların kahvaltıda yiyeceği çok şey var. Tek dezavantajı hazır kahvedir. Bölgede temiz, oldukça iyi bir yüzme havuzu ve küçük bir çocuk kaydırağı var. Seyahat eden insanlar için, dinlenmek için, dürüstçe bilmiyorum, tavsiye ederim.