Arama
Rotalar
Yandex Maps • Moskova • Emlak ofisi

LLC Flat Inn

Değerlendirme 4,5
48 puan
Kapanış 19:00
+7 (495) 146-44-78
Telefonu göster
Lesnaya Street No:43, Moscow
Kaydet
Daha fazla bilgi
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Emlak ofisi LLC Flat Inn, Moskova, foto
Emlak ofisi LLC Flat Inn, Moskova, foto
9 daha
Genel bakış
Fotoğraf
19
Yorumlar
38
Özellikler

Vitrindekiler

Новый Арбат 15, The Book
8 500 р.
Легендарный дом-книжка
8 500 р.
Флэт Инн. Москва. Loftec
7 000 р.
Story-клубный дом
8 000 р.
Панорамный вид на Арбат
7 000 р.
Верхняя Масловка
3 450 р.
Дом-Книжка на Новом Арбате
8 500 р.
Пресненская набережная
10 950 р.
Арт-лофт на Комсомольской
8 950 р.
Рублевское шоссе
3 500 р.

Adres

Lesnaya Street No:43, Moscow
Rota

İletişim bilgileri

Единый
+7 (495) 146-44-78
Telefonu göster
flatinn.ru
1

Mesai saatleri

Kapanış 19:00
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Belorusskaya
560 m
2
BelorusskayaMendeleyevskayaBelorusskaya
Miusskoe Depot
165 m
4
Miusskoe DepotMetro Belorusskaya2nd Lesnoy LaneLesnaya StreetBelorusskiy Railway Terminal
Park yerlerini göster

Özellikler

Kredi kartıyla ödeme
Park yeri
Wi-Fi
Bisiklet park etme
Hayvanlarla girilebilir:yüksekliği 35 cm'ye kadar olan köpeklere izin veriliyor
Promosyon:promosyon
Ödeme yöntemi:kartla ödeme, havale
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Yandex Maps'te kurumumun reklamını yap
Değerlendirme 4,5
48 puan
Burayı değerlendirin

38 yorum

Varsayılan
Павел М.
5. seviye şehir uzmanı
28 Ocak
Yeni Yılı Myasnitskaya'daki dairelerde kutluyorduk, apartmanlar iyi onarımlarla, dinlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahipler, Moskova'nın merkezinin tüm cazibe merkezlerine yürüme mesafesinde, Myasnitskaya'da bir sürü bar, kafe, restoran vb. Genel olarak ve genel olarak her şey yolunda, anlar var ama kritik değil, onları tanımlamanın bir anlamı yok, herkesin kendi artıları ve eksileri var.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Татьяна Ермолаева
2. seviye şehir uzmanı
8 Mart
Volgogradsky Prospekt'te bir daire kiraladık. Dairenin fotoğrafı tamamen tutarlı, modern ve taze bir tadilattır. Gerekli tüm cihazlar, mutfak ve banyo aksesuarları vb., her şey güzel ve yenidir. Genel olarak daireyi çok beğendim. Bu destek her zaman bağlantıdadır, günün her saati hakkında bilmiyorum, geceleri iletişim kurmadım. Ancak gündüz saatlerinde derhal tepki verirler. Saat 3'ten önce uğramamı istedim, mümkün olduğunu yazdılar. Çok önemliydi çünkü Moskova'ya erken geldik. Bunun için çok teşekkür ederim!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Наталья К.
4. seviye şehir uzmanı
18 Ocak
NG Vaculi'de Smolensk'te 21B caddesi üzerindeki daireleri birkaç gün kiraladılar. Ostrovok üzerinden rezervasyon yaptırdılar ve yönetim Flat Inn tarafından yapıldı. Genel olarak daire ve hizmeti beğendim. İlk kez temassız yerleşimden yararlandık, çok uygun olduğu ortaya çıktı: anahtarı sorunsuz buldular, daireye zorluk çekmeden girdiler. Her şey temiz, düzenli, aydınlık ve rahat. Sıhhi tesisat bir patlama ile çalıştı, mutfakta ihtiyacınız olan her şey de başarılı bir şekilde çalıştı, TV'de birçok kanal var, internet kusursuz bir şekilde sağlandı. Hava değişkendi, koridordaki yerden ısıtmanın yürüyüşlerde ıslanan ayakkabıları kurutması güzeldi. Uyku alanında ısıtma fonksiyonlu klima, hava soğuk olduğunda rahat koşulları ayarlayabilirsiniz. Yatak rahattır. Kefalet belirlenen süre içinde iade edildi. Genel olarak daireler çok güzel ve yeni misafirlerin ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı