Geçenlerde kurumu ziyaret ettik ve tamamen memnun kaldık! İç mekan çok rahat, atmosfer misafirperver ve menü sadece lezzetli. Sipariş ettiğimiz her yemek sevgiyle ve detaylara dikkat edilerek hazırlandı. Özellikle taze malzemelerle ve orijinal tat kombinasyonlarıyla memnun kaldık.
Garson Violetta'ya özel teşekkür etmek istiyorum. İnanılmaz derecede özenli ve arkadaş canlısıydı, yiyecek ve içecek seçeneklerine her zaman yardım etmeye hazırdı. Tavsiyelerinin mükemmel olduğu ortaya çıktı ve onun sayesinde akşamımız daha da keyifli hale geldi. Violetta, kendisine özel minnettar olduğu bir sıcaklık ve rahatlık atmosferi yarattı!
Kesinlikle buraya tekrar döneceğim ve bu kurumu arkadaşlarıma tavsiye edeceğim!
Samimi ve romantik toplantılar, kutlamalar, iş görüşmeleri için harika bir yer. Hizmet en iyisidir: nazik, müdahaleci olmayan, misafirperver. Mutfak güzel: kokulu, lezzetli, taze, orijinal. Şefe ve şefe bravo! Harika bir aşçı ekibi. Ziyarete tavsiye ederim. Restorana gelmek kesinlikle Hayatın Başarılı olduğu hissine kapılıyor! 👏
Öğrenciliğimde burada bir tiyatro salonu varmış gibi göründüğümü hatırlıyorum :)) çok benzer bir salon)) Kurumdan hoşlandım. İyi yemekler, iyi içecekler. Fiyatlar normal: 4 kişilik bir şirketteydi - yiyecek, alkol ve nargile ile 15 tr çıktı. + giriş için 500 ruble gibi görünüyor ve bu da erkekler için. Bayanlar bedavaya. Servis iyidir. Müzik ve atmosfer hoş))) çok fazla utanmayan tek şey: dans pistinin köşelerinde kasvetli bir bakışla duran ve anladığım kadarıyla «temizleyeceğim» güvenlikten iki adam. Erkeklere soru sorulmuyor, iş iştir. Ancak video gözetimi kurmanın ve sert vücut korumalarını herkesin gözünden gizlemenin mümkün olabileceğine dair kalıcı bir his var. Zaten 2025 yılı, 90'lar olmasa da..))) Ama bu, çok yüksek sesle düşünceler. Genel olarak, kurum mükemmel!