Büyükannem 4,5 ay pansiyonda yaşadı. Ne yazık ki gitti... Yaşı oldukça fazlaydı, 100 yaşındaydı. Yatılı ev ve çalışanlar hakkında sadece olumlu izlenimler var. Temiz, rahat, lezzetli yemekler (büyükannemi beslerken kendim biraz denedim).Yardımsever çalışanlar her zaman yardıma gelmeye hazırdır. Ve tabii ki baş, canım, sempatik, parlak Elena Vladimirovna! Yardımınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim!
Babam bir yıldan fazla bir süredir pansiyonda yaşıyor. Burada rahat: düzenli yürüyüşler, dengeli beslenme, sağlık kontrolü. Her zaman temiz ve düzenli, ona bakıldığı açıktır. Tüm ekibe çalışmaları ve dikkatleri için teşekkür ederiz!
Уютный пансионат, красивое место, тишина, свежий воздух, много зелени. В пансионате чисто, везде порядок. Определили сюда на проживание нашего дедушку после инсульта. Здесь он находится под наблюдением. Всегда чистый, опрятный, приём лекарств не пропускает, кормят хорошо, нашёл друзей и стал выглядеть бодрее и веселее. Всё ему нравится, мы все довольны.