İlkbahar-yaz döneminin başından ve Pereslav Mevsimleri Fuarlarının Yaz Bahçesinde düzenlenmesinden bu yana park değişti. Daha atmosferik ve daha rahat hale geldi. Şimdi burada sadece ağaçların gölgesinde sıcak bir yaz gününde dinlenmekle kalmaz, aynı zamanda doğrudan yazardan el sanatları ürünleri satın alabilirsiniz.
Şimdi Yaz Bahçesi bir kez daha en sevdiğimiz yer oldu!
Her Cumartesi Yaz Bahçesi'nde fuar düzenleniyor. Pereslavlı zanaatkarlar ürünlerini, hediyelik eşyalarını sergiliyorlar. Yaz bahçesi çok değişti. Orada temizlendiler, elektrikçiyi düzene soktular, düzeni sağlıyorlar
Orijinalini göster · Русский
1
Сергей Пономарев
30. seviye şehir uzmanı
22 Mayıs
Yaz bahçesi büyük potansiyele sahip bir yerdir, ancak ne yazık ki henüz tam olarak uygulanmamıştır. Evet, Pereslav Mevsimleri fuarları parka canlılık kattı, ancak ana sorunları çözmüyorlar: yetersiz çevre düzenlemesi, temizlik ve düzen.
Şehrin «Konforlu Kentsel Çevre" programı kapsamında Yaz Bahçesini dönüştürmek için büyük bir şansı var.
Bir yaz bahçesi şehrin gururu olabilirdi ama bunun için gerçek eylem gerekiyor. Belediyenin parka dikkat etmesini ve burayı gerçekten konforlu ve güzel bir yer haline getirmesini umuyorum!
Not: İşi ciddiye alırsak, birkaç yıl içinde burada ülkenin en iyi parklarından daha kötü olmayacak!