Güzel otel, çok beğendim. Bir iş gezisindeydim ve 3 gece orada kaldım. Oda ferah, her şey var, çok sıcak, ihtiyacınız olan her şeyi içeren geniş bir banyo. Özellikle odadaki temizliğe dikkat etmek istiyorum - yatak takımları sadece temizlik ve tazelikten çatırdıyordu, havlular daha da fazlaydı, banyo ve tuvalet kar beyazı. Sabahları kahvaltıya gittim: oldukça iyi bir seçim, kendiniz için herhangi bir diyet hazırlayabilirsiniz, her şeyden önce bol miktarda yer var, tadı ve kalitesi için de normlar var. Otelin yakınında çok sayıda mağaza bulunmaktadır. Odadan manzara nehre bakıyordu, ancak Ocak ayında işle ilgili konularda seyahat ettiğim için panoramik manzaranın tadını çıkarmak hiç mümkün olmadı - sabah hala karanlıktı ve akşam döndüğümde zaten karanlıktı. Aydınlık ve sıcak zamanlarda pencereden açılan güzelliğin ne olduğunu hayal ediyorum.
Güzel bir otel, güzel bir yerde. Kahvaltı çeşitlidir, boldur. Personel kibar ve yardımseverdir. İç çamaşırları temiz, zamanında değişiyor. Küçük dezavantajlar var:
- Şişelenmiş su, her biri 0,5'lik iki şişe, oda kategorisine bakılmaksızın yalnızca check-in sırasında verilir.
- Herhangi bir kategorideki odalarda dikiş seti yoktur, ancak satın alınabilir.
- Hijyen kitlerinde kulak çubukları yoktur.
- Bazı odalarda çok «yorgun» şilteler.
- Bu deyişte olduğu gibi, iki kişi için iki veya üç yastık, ne iki ne de bir buçuk. Yastıklar küçük ve aynı zamanda «yorgun». Prensip olarak, neden üç yastığın olduğunu anlamıyorum.
Harika otel!
Ve harika bir restoran! (Birinci katta, tam olarak birinci katta) Her şey çeşitli ve lezzetlidir!
Çok hoş ve kibar personel!(Hem resepsiyondaki garsonlar hem de kız ve restoranın resepsiyonisti)
Odada her şey temiz, onarımlar güzel, ihtiyacınız olan her şey var.
Genel olarak, iyi bir ruh hali ve hoş anılar kalır. Teşekkür ederiz!