Çok rahat ve güzel bir salon. Elverişli bir konuma sahiptir. En önemlisi, burada her zaman temizlik ve düzen vardır. Bireysel steril aletler, tüm kaliteli vernikler yelpazesi. Lezzetlerle ücretsiz kahve. İşindeki en iyi usta Firuza'dır. Birkaç yıl önce tesadüfen ona geldim ve şimdi her üç haftada bir Moskova zemininden geçmeye hazırım. Her seferinde mükemmel manikür!
Uzun zamandır “La Joie" salonuna gidiyorum ve biliyorsunuz, her şeyi seviyorum!
Hizmet için her şey her zaman iyidir, yöneticiler yardımseverdir, her zaman hem çay hem de kahve sunacaktır (bardakları eğlencelidir).
Atmosfer rahat, arka plana karşı harika bir film dahil. 🤗
Tüm kalbimle usta Kira'nın manikürcüsüne gitmenizi tavsiye ederim, ayrıca onun işinden her zaman memnun olmam dışında (ve sakin bir odadan tırnaklarındaki havai fişeklere kadar pek çok şeyi biliyor), bu yüzden o da çok tatlı ve özenli bir kız!!🫶🏻
La joie'yi severim ama genellikle arbatskaya'ya giderim, her şey genellikle oraya uygundur (ustalar sık sık değişse de).
Özellikle Harry Potter promosyonunun yapıldığı gün temiz havuzlarda bir salon denemeye karar verdim, usta Alina'ya kaydoldum (usta mükemmel, 10/10)
Ancak genel olarak salon ve özellikle yönetici için büyük sorular var. Henüz böyle hoş olmayan bir resepsiyonist kızla tanışmadım, bu ağın diğer tüm salonlarında genellikle arkadaş canlısı. Ama burada ne kahve ne de çay teklif etmedim,% 20 indirimi unuttum (promosyonun onuruna saat 14: 00'e kadar), terminale tam tutarı çektim, bir indirim olması gerektiğini belirttikten sonra, yeni miktarı çok mutsuz bir şekilde sürdü ("unutmamış" gibi hissettiriyor, ancak indirimi özel olarak hesaba katmadım). Aynı şekilde kahve istediğimde de bana hoş karşılanmayan bir şekilde kahve olmadığı söylendi (başka bir soru daha var, neden tüm stüdyolarda kahve var ama burada yok?), alternatif önermedi, çayı kendime sormak zorunda kaldım. Bunların hepsi elbette o kadar da korkunç sorunlar değil, ama bence kendinizi iyi hizmete sahip üst düzey bir salon olarak konumlandırıyorsunuz. Müşteri "iyilik" hissetmemelidir.