Ben çok beğendim. Veliky Novgorod'daki tüm seyahat süresince 2 kez buradaydım. İçerideki iç mekan rahat, hatta nostaljik diyebilirim (şık 2010). Ama konumu hoş. Restobar, benim yaşamadığım güzel bir otelde bulunuyor. Sadece bir gerçek. Menü küçüktür, ancak pozisyonların hepsi mümkün olduğunca çalışılmıştır. Çok lezzetli lahana çorbası, atıştırmalıklar, sıcak, köfte. Büyük alkol kartından memnun kaldım. Burada bal likörünü deneyin — buna değer. Tentürler iyi votkadan yapılır: dilde parlak bir alkol tadı yoktur, su gibi içilir. Nikolki'den salatayı beğendim. Böyle bir Rus tadı. Kendime bir tarif yazdım.
Tartışma harika. Basit kibar insanlar. Garson Yegor konukları pozitiflikle suçladı, sadece biz değil, diğer masalardaki misafirlerin geri kalanı da onunla iletişim kurmaya çalıştı. Bu çok hoş, atmosfer yaratıyor.
Kuruluş bodrum katındadır, eski bir meyhanedeymişsiniz gibi hissediyorsunuz. Genel olarak, yer çok, çok memnun oldu. Belki de tek kelime oyunu: kafede müziği değiştirmek. Şimdi bir tür enstrümantal bas çalıyor, flüt motifine, Rus etnik şarkılarına, eski moda melodilere, guslilere uygun bir şey sizin için uygun. Bu ruhla ilgili bir şey. Bazı yerlerde müzik mekanla bağlantı kurmasına izin vermedi, ancak bu hiçbir zaman eksi değil. Daha ziyade gözlem. Ve böylece her şey için teşekkürler ❤️
Çember Bahçesini ziyaret etmek en hoş izlenimleri bıraktı! Konfor ve misafirperverlikle çerçevelenen Rus antik çağının otantik atmosferi kayıtsız kalmadı. Servis birinci sınıf, yemekler mükemmel, hırdavatçıdaki aldente sebzeleri çok memnun oldu. Çocuk menüsü de var, bu da çok büyük bir artı. Çocuklar içeceklerden anında milkshake'leri yüzdürdüler, fıçı birayı tercih ettik, filtrelenmiş ve filtrelenmemiş, gerçekten çok lezzetli olanı denedik. Genel olarak hoş bir sürprizle karşılaştık, kesinlikle tavsiye ediyoruz
Güzel bir yer. Yemeklerin kalitesi, servisi ve atmosferi 10/10. Lahana çorbası, alabalıklı krep, skoblyanka, dalgalı tavuk ve mevsimlik menüden birkaç pozisyon sipariş ettiler. Servis hızlıydı, her şey çok lezzetliydi, belirli bir yemeği seçmek bile zordu. Veliky Novgorod'a bir sonraki seyahatimizde kesinlikle tekrar uğrayacağız.
Ne yazık ki sadece bir fotoğraf var, yemekler getirildiği anda yeniliyordu.
14.02.2025'te bir restoranda akşam yemeğindeydik, çok neşeli bir gitaristin performansıyla harika bir program hazırlandı!!! Müzisyen halkla iletişim kurdu, atmosfer ve ruh hali yarattı, yürekten eğlendiler ve şarkı söylediler. Hatta bir çift dans etti.! Harika bir fikir, Cuma gecesi için harika bir format (Cumartesi günleri olduğu gibi)! Bırakmak istemediler! Size iyi şanslar!
Ayrıca her şey lezzetliydi!
Güzel tatlı için özel teşekkürler-bonus!! Ve garsonlara!!! Çok özenli, hızlı, gülümseyerek. Şimdi varışta sizi her zaman ziyaret edeceğiz!!
Bianchi Oteli'nde yer almaktadır
Restoranın dekorasyonu çok güzel, çok az masa var ve bu nedenle muhtemelen çok rahat.
Yemekler için beklemek uzundu.
Çarlık tarzında kulak çok lezzetlidir, bir yarısına morina karaciğeri bulaşmış ve yumurtanın ovulduğu havadar bir topuzla servis edilir.
Arkadaşına ızgara sebzeli bir "Akvaryum Balığı" yemeği alabalığı getirdiler, çok güzel görünüyordu ve lezzetliydi. Daha az şanslıydım. Levrek "Slav gırgırını" aldım, ne yazık ki balıkları tuzladılar.
Sipariş sırasında sığır etinden bir kap, mevsimlik yemekleri almak gerekliydi), onu unuttum (
İnanılmaz lezzetli bira ve bal likörü ile harika, atmosferik bir yer. Duyarlı ve güler yüzlü garsonlar hızlı ve verimli bir şekilde hizmet vermektedir. Özellikle Marina'nın siparişi çabucak kabul ettiğini, ne sipariş edeceğimi tavsiye ettiğimi ve bu kuruma daha sık gitmenizi tavsiye ettiğimi belirtmek isterim. Biz de bunu yapacağız! Kesinlikle buraya döneceğiz!
Uzun zamandır Restobar ziyaretinin hangi duyguları bıraktığını düşündüm. Salonların odaları tematik olarak dekore edilmiştir (ilginç). Menü çok çeşitli değil ama lezzetli hazırlanıyorlar. Öğle yemeğinde ziyaret ettiler, öğle yemeği menüsünde sipariş vermediler. Yemeklerin hazırlanması 20 dakika bile sürmedi, hodgepodge, lahana çorbası, sebze salatası, Sofya mezesi, patatesli domuz eti, Sıcak şarap. Personel kibar.
Интересное место.
Не очень большое меню, но все очень колоритное.
Шикарная медовуха. После долгих прогулок по городу, согревает и расслабляет.
Вкусная скоблянка. Аппетитные солянка и вареники.
Детям очень понравились блинчики с бананом и шоколадом.
Цены, как в среднем в заведениях подобного класса по городу.
Очень понравилось. Два раза были в В. Новгороде и оба раза посещали данное кафе.
Очень интересно оформлен санузел. На маленьком телевизоре крутят ретрофильмы с Чарли Чаплиным. Пока моешь руки, можешь посмотреть и улыбнуться.
Harika ve çok rahat bir yer! Yanlışlıkla yedekleri olmadan vuruldular. Çabucak ve yürekten servis ettiler, lezzetli bir şekilde beslendiler :) Kreşlerden harika lahana çorbası, ekşi kremada mantarlar (sadece onlar değil, lezzetliler!), krepler, domuz yağı, başka bir şey.. açlıktan sipariş verdiler :) Asil bir bok!
Kreşlerden lahana çorbası - bu bir bomba! Denememizi önerdiğimiz taç yemeği delicesine lezzetli, sıcak ve tatmin edicidir. Bir tavada Sofya atıştırmalıklarını, sıcak çikolatayı, krepleri, süzme peynirli turtayı beğendim. Yiyecek ve hizmet kalitesiyle ilgili soru yok)
Eksilerden - uzun bir süre. Öğle yemeğine girdik, ancak eksik inişe rağmen (prensipte birkaç yerin olduğu yerlerde) ~ 30 dakika bekledik. Genel olarak, bu hızlı bir şekilde atıştırmakla ilgili değil))
Harika bir yer! Çok ilginç bir menü, içecekler, hoş bir iç mekan. Tüm menüyü denemek istiyorum, ama Novgorod çorbası çok tatmin ediciydi) oteldeki restoran, hafta sonu tüm masalar rezerve edildi, rezervasyonsuz girmek için nadir bir şans😅
Beyler, siz de benim için artık Veliky Novgorod'un bir dönüm noktasısınız!
Çok atmosferik bir yer, çok çeşitli biralar, lezzetli atıştırmalıklar ve orijinal servis. Hizmet birinci sınıf!
Herkese tavsiye ederim !
Rus mutfağının bu rahat restoranında iki kez bulunduk ve şapkalı bir tencerede servis edilen «Kreşlerden Lahana çorbası» yemeğinden memnun kaldık. Çok iştah açıcı görünüyor ve tadı da mükemmel. Odanın kendisi küçük, ancak kayıt olmadan bile şimdiye kadar herkes için yeterli alan vardı. Tadı da hoş olan tentürleri denediler ama onlardan hoşlanmadılar. Servis hızlıdır, yemekler uzun süre beklemeden servis edilir. Lezzetli ve doyurucu yemek yemek istiyorsanız bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Место классное! Довольно удобно расположена, недалеко от центра ( кремля через речку). Однозначно кадры с этой стороны реки Волхов на Кремль будут очень крутыми! Очень понравились местные щи в казанке с тестом сверху. Очень вкусно. Также рекомендую щёчки говяжьи, и пельмени с щукой! Всё очень вкусно подают и быстро. Из алкогольных напитков есть и вино (из разных стран) и пиво, и крепкие напитки, кроме того есть настойки.и. Отдельный респект официантки Юлии, человек с душой подходит к своим обязанностям и работе, наверное это один из главных факторов вернуться в этот бар.
Yürüyüşten sonra çaya girdik.
İçeride çok atmosferik ve rahat, olası tarihi olaylara bir gönderme var. Hikayeye dokunmak her zaman ilginçtir.
Tatlı tanrısaldı! Kesinlikle geri döneceğim!
Çok rahat. Atmosfer güzel! Her şey güzelce yapıldı! Yemeklerin kalitesini ve tadını 10 yıldızla bile takdir ederdim! Çok lezzetli! Şefe düpedüz alçak bir selam! Herkese ziyaret etmenizi tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız!
Burayı çok beğendim. Lezzetli bira ve bal likörü.
Harika menü, mevsimlik yemekler de çok lezzetli. Her şey taze.
Odanın kendisi küçük olduğu için genellikle yer yoktur. Önceden bir masa ayırmanızı tavsiye ederim. Çocuklar her zaman yardım eder.
Впервые побывала в рестобаре Кружечный Двор. Атмосфера в заведении просто потрясающая. Все чисто и аккуратно, в уборной по мини экрану показывают Чарли Чаплина (можно засмотреться). Меню в ресторане не очень большое, наибольшее предпочтение отдано барной карте. Все блюда принесли бытро. Блюда выглядят просто, но посуда и оформление придают изюминку. Все было безумно вкусно.
Хочется выразить отдельную благодарность официанту Ивану. Так как были первый раз, Иван помог сориентироваться по меню, посоветовал блюда на наш вкус. Очень вежливый молодой человек, выглядит опрятно, всегда спрашивал все ли вкусно, все ли хорошо, стол поддерживал в чистоте.
Рестобар оставил очень приятное впечатление, обязательно вернемся!
St. Petersburg'dan Krasnodar'a geçiş yoluydular. Muhteşem yerel mutfak ve atmosfer.
Ancak garsonların hızı ve dikkati başarısız oldu. Çocuğa sipariş ettikleri yemeği getirdiler, lahana çorbası (bu arada inanılmaz derecede lezzetli) tarihleri hakkında uyarmadan neredeyse 50 dakika pişirdiler ;
Bir yemeği tamamen unuttular. Onu hatırlattıklarında, yaklaşık 20 dakika daha beklemeyi teklif ettiler. Ama artık beklemek için ne zaman ne de fırsat yoktu.
Refah ve başarı kurumuna
Bu restoranın yüksek takdiri kendini tamamen haklı çıkarıyor. Çok rahat ve otantik bir atmosfer. Lezzetli yemekler ve keyifli servis. Telefonu bile şarj etmek için koydular. Herkese tavsiye ediyorum ve tekrar bu harika şehre gittiğimde kesinlikle kendim gireceğim!
Bianchi otelindeki rahat restoran, hızlı servis, güler yüzlü garsonlar, lezzetli yemekler!
Tabii ki, lahana çorbası (resimde) güzel ve otantikti, kız için kısım önemliydi (zar zor doldu), insanlar da skoblyanka ve sığır etinden hoşlandılar. Burayı tavsiye ederim.
Dünyanın gastronomik başkentinde böyle restoranlar yok! Yemek, pişirildiği ürün gibi, aşçı ve garson Yegor'un yanı sıra mükemmel. İki lezzetli akşam yemeği için teşekkür ederim Yegor. Muhtemelen yarın öğle yemeğine tekrar el sıkışmak için oyalanacağım. Pike levrek, sığır eti, turp salatası, çocukken olduğu gibi, tartar! Hepsi mmm. İyi bir ürün ve çiftçi demeye gerek yok! Aferin
Очень вкусно, брали скоблянку и обед охотника - изумительно! Были места вечером без брони. Официанты молодцы. Интерьер под старину, все чисто, приятно.
Но есть несколько "но" - музыка вообще не в тему (играл какой-то рок-н-ролл, а вокруг чуть ли не лубочные картинки, вырезанные из дерева подставки под рюмочки и чеки... полный диссонанс),
- диваны ужасные (стоят вплотную к столам, не пролезешь, еще и настолько мягкие что проваливаешься как в кресло-мешок, из которого не выбраться).
Уютное заведение с вкусной кухней, разнообразными напитками и приятным персоналом. Завтракали, обедали и ужинали, когда проживали в отеле "Бианки". Понравились блюда русской кухни: красивая подача, оригинальные блюда, замечательный вкус. Пиво бельгийское и чешское, натуральные лимонады. Кстати, комплексные обеды здесь тоже весьма содержательные и с приятным ценником. Обслуживание вежливое, приготовление блюд не занимает много времени. Смело рекомендую гостям Великого Новгорода.
Harika bir yer, iyi hizmet veren hoş bir iç mekan, göze batmayan hafif müzik, iç mekan zevkle yapılmış ve en önemlisi lezzetli yemekler. Yiyecek ve içecekler de iyidir. Lezzetli. Öneriyorum
Daire avlusu, Veliky Novgorod'un en pitoresk yeri olduğu ortaya çıktı, misafirperver bir yer! Garson Anna'nın önerileri tüm beklentilerimizi karşıladı! Menüyü açmak zorunda bile kalmadık (şirket 4 kişi, St. Petersburg, Moskova, Belarus!)
Büyük şehrin tarihini bilmek, her zaman yeterlidir! Bölgenin kalkınma sorunları göz önüne alındığında! Yurtseverlik memleketine çarpıyor! Mevcut trendler göz önüne alındığında!
Restobar'a yakın zamanda yaptığım bir ziyarette, bana sunulan yemeklerin kalitesi ve tadı beni hoş bir şekilde şaşırttı. Kreşten çorba ile başlayacağım - bu sadece bir çorba değil, gerçek bir lezzet senfonisi. Et suyu zengin ve zengindi ve kırıntı ilginç bir doku ve lezzet katıyordu. Her kaşık, özellikle soğuk mevsimde hoş olan sıcaklık ve rahatlık getirdi.
Sığır yanaklarına gelince, bunlar mükemmel bir şekilde pişirilmişti. Et ağızda eridi ve servis edildiği sos mükemmel dengeliydi — biraz ekşilik, biraz tatlılık, bu da tatların uyumunu yarattı. Porsiyon cömertti ve ben doyurucu ve memnun kaldım.
Rahat bir atmosferde otantik Rus mutfağının tadını çıkarmak isteyen herkese tavsiye ederim!
Otantik bir iç mekana sahip atmosferik bir yer.
Üstte pişmiş hamur bulunan bir tencerede çorbanın orijinal servisi.
Siyah hamurdan turna etli lezzetli köfte.
İyi bira ve bal likörü.
Tavsiye ederim!
Çok lezzetli yiyecekler. Fiyatlar ortalama. Servis hızlı, kibar, garson mizahla yakalandı) otelin yanındadır, masayı önceden ayırtmanızı tavsiye ederim. Şehri tekrar ziyaret edersem kesinlikle uğrayacağım.
Пожалуй, лучшее заведение города по совокупности параметров.
1. Антураж.
Множество идеально продуманных деталей. Отличный звук — очень ненавязчиво, но ровно по всему пространству.
2. Кухня.
Все приготовлено с любовью, очень вкусно и качественно. Съели в три раза больше, чем собирались :))
3. Обслуживание и подача.
Очень внимательно, вовремя, при этом несуетливо и ненавязчиво.
Tasarımla başlayalım. Şık ve güzel, şikayet yok.
Mutfak: Kulakta marine edilmiş veya tuzlanmış balık.
Lahana çorbası harika.
Sıcak atıştırmalıklar süper.
Tentürler: süper alkollü olanlar, beğenmediler.
Hizmet, bizi birkaç kez unuttular.
Doğum gününü bu yerde kutluyorduk.
Geziden sonra donmuş olarak geldiler.
Bize boktan şeyler teklif edildi. 2 istedik (ikimiziz), ancak garson Anya hemen 4 tane almanızı tavsiye etti (ve bir daha ucuza sipariş vermemenizi),
öyle oldu.
kafe küçük, çok fazla ziyaretçi yoktu (öğleden sonraları)
Hizmeti, personelin dikkatini çok beğendim. Tüm taleplerimiz yerine getirildi:
Lahana çorbasının bir kısmını getirdiler, ancak ekmek kapaklarıyla ikiye böldüler. Talep üzerine atıştırmalık seti yarıya indirildi
Sipariş verirken tavsiye ettiler. Yemekler yavaş yavaş getirildi. DR için indirim yaptık.
Yemekler çok lezzetli!!!
Ismarladılar
Lahana çorbası, Kadro mezesi, Asil şeyler, Prens Köfteleri, Sofya mezesi, Süt mantarları, Karaciğerli sıcak salata
Bu restoranın personeline verdiğimiz zevk için teşekkür ederiz!!!
Harika bir kurum, yemekler mükemmel, porsiyonlar cömert, hizmet profesyonel: konuklara dikkat ve özen sağlanıyor. Renk, rahatlık, saflık ve güzellik en üst düzeydedir.
Harika bir yer, çok hoş bir iç mekan, yükseklikte servis. Öğle yemeğini çok lezzetli yedik. Menü büyük değil ve bu sevindirici, tüm yemekler zirvede ve kendine has bir dokunuşla pişiriliyor
Kurumun içi çok iyi görünüyor, konsept ve tasarım, hizmet hakkında söyleyemeyeceğiniz hoş izlenimler bırakıyor. Kuruma girdiğimizde, genç adamım ve ben, girişten uzakta başka bir masaya taşınmanın mümkün olup olmadığı sorulduğunda, yeterince soğuk havanın estiği girişin yanına yerleştirildik, çok kaba bir "Yapamayız" aldık. Bir tür etkinliğiniz varsa, neden diğer ziyaretçileri masaya davet ediyorsunuz?
Mutfakta da sorular var, tavşan eti neden kemik parçalarıyla birlikteydi? Bunların 2 ya da 3 değil, ne yazık ki bir yemek yemenin çok tatsız olduğu için çok fazla alakası vardı. Dalgalanan tavuk fena değildi, evet kirazlı limonata da öyleydi. Evet, genel olarak lezzetlidir, ancak servis ve düşük kaliteli pişmiş yemek nedeniyle kurum hakkında çok olumsuz bir izlenim kalmıştır. St. Petersburg'dan Novgorod'a sadece 4 gün geldik, ama ne yazık ki burada en çok beğenmedim.
19 Nisan 2025'te bu kuruluştaydım. Yemekler mükemmel, içecekler muhteşem, ortam süper. İş yemeği var ama menüden aldık ve pişman olmadık, her şey çok lezzetli. Bir dizi infüzyonu tavsiye ederim
Çok güzel bir restoran. Lezzetli doyurucu, yemek, çok çekici bir görünüm. Tuvalette Charlie Chaplin ile bir film gösteriliyor ve siyah tuvalet kağıdının varlığı bizi çok şaşırttı. Olivier'i aldım ve sadece onlarla yedim, çok doyurucu. Bazı yemeklerin fiyatları ısırsa da buna değer.
Были с мужем в Новгороде, искали антуражное местечко с русской кухней и духом средневековья) И вот оно! Идеальное)) Здесь и низкие сводчатые кирпичные потолки, и музыка а-ля русская (забавно звучат зарубежные хиты на балалайке и гармошке), и подача красивая, многое на сковородочках или деревянных подносах!
Меню тоже не разочаровывает. Есть и блины, и строганина, и драники. Драники, к слову, великолепные, говорю как знаток драников и уроженка РБ))
Интерьер оформлен офигенно. Ощущаешь себя в русской сказке! Картины с мишками, какие-то бочки, веники, утка-графин, дровник, росписи на стенах! Туалет вообще как отдельное произведение искусства сам по себе)))
При детальном изучении, обнаружили также настольные игры в дровнике)))
Очень понравилось, 9/10, один балл всё же снимаю, как музыкант, за музыку – даже в "русской" обработке зарубежные хиты остаются зарубежными хитами. В таком месте хочется какой-то другой музыки, может быть, какой-то фолк, этно, всякое такое.
Но в общем рейтинге все равно ставлю 5 звёзд, эт я конечно придираюсь, место реально крутое и еда вкуснейшая!
Любимое место в Новгороде. При каждом приезде - сюда обязательно.
Атмосферно, очень интерьерно и очень вкусно. И драники и ужин Варяга и бефстроганов и орешки со сгущенкой и пирог творожный💖
И это первое место, где я ем комплексный обед, специально выбирая четверги (рыбный день). Просто пальчики оближешь.
Можно было бы поставить 10 звезд - поставила бы
Otelde fena bir yer değil. Restoran küçük.
Lezzetliden - Lucien Olivier, kaburgalar, somon bifteği, ton balıklı salata.
Krepler fena değil. Lezzetli ahududu çayı.
Pancarlı salata lezzetli değil, bir tencerede tavşan rostosu - kemikli 2 küçük tavşan parçası ve biraz patates ve havuç. 🤷🏼♀️
Genel olarak iyi. Servis iyidir. Garsonun kızları çok sevimlidir
Bianchi otelinde yaşıyorlardı ve akşam yemeğine bu restorana gittiler. Bir hamur başlığına sahip toprak bir kapta geleneksel lahana çorbası sipariş ettik (menüde yazıldığı gibi), ekşi kremalı mantarlar, alabalıklı krepler, tüccar salatası ve yabani çilek çayı sipariş ettik. 06.01.2025 akşamı bize hizmet eden garsona, yemeklerin bileşimini, çayın bileşimini, garsonun bilmesi gerekenleri hemen not etmek istiyorum, hiçbir şeye cevap veremedi. Önce çayı getirdiler - anlaşılmaz tatsız bir bitki ve 3, üçe kadar! Yemişler. Garsonu aradık, yazıtlı bir kutu yabani meyveler getirdik, içinde bir çeşit ot ve kuru üzüm yatıyordu) hepsi bu!!! İşte böyle bir yabani çilek kuru üzüm, o da üzümdür) daha sonra geleneksel lahana çorbasını kreşlerden getirdiler, sadece tuzlanmakla kalmadılar, üzerlerinde hamur başlığı yoktu, soruma yine bu garsona - menüde belirtilen hamur başlığının nerede olduğunu sordum, cevabı öldürdüm - ben sana bir çörek getirdim, böyle ye! Zorla yemeye zorlamadığım için teşekkür ederim, çorbayı geri verdim, içinde çok fazla tuz vardı. Mantarlar en pahalı ve en lezzetli mantardır. N Garsonun hangi memeleri (siyahlar, alt memelerler, klasik memelerler) cevaplayamadığı sorusu, tamam, herkes bilmiyor, ama!!! Mantarlar yerine bal mantarlarını beslemek bir aldatmacadır! Fotoğrafı ekliyorum. Restoran müdürünün telefonunu uzun süre vermek istemediler ama ısrar ettim, umarım restoran adına değer veriyorsa yaklaşımı gözden geçirecek ve neyi beslediklerini ve kaba olduklarını bile bilmeyen garsonlardan kurtulacaktır
Harika bir yer! Lezzetli pişiriyorlar (alabalıklı krepler yüksek). Küçük bira çeşitleri yazık.
Genel olarak ziyaret etmenizi tavsiye ederim! Her şeyi beğendik :)
Ne yazık ki ve ah. Çocuklar Yeni Yıl tatillerinde dolu bir evle baş edemiyorlar. Yönetici aferin, aradım, nüanslar olmasına rağmen bizi hapse attı. Bunun için topu atacağım.
Bir garson masalar arasında "en az 40 dakika, böylece daha sonra şikayet etmeden" ifadesiyle koşuyor. Menüyü bize vermedim. Biz gurur duymuyoruz, kendimiz elde ettik. Ama yarım saat içinde bize yaklaşmaya tenezzül etmedi. Mutfağın kapıda olduğu ve komşulara 30 dakika ekmek ve domuz yağı veremediği göz önüne alındığında, bir daha beklemedik. Zaman ayırdığımız için teşekkür ederim.
Минусов не нашла. Очень уютно, колоритно. Приятная музыкальная подборка, интересный видеоряд на ТВ. Вкусная медовуха (даже с собой можно взять в бутылке). Хотя в меню почти отсутствуют вегетарианские блюда, мгновенно нашли решение и предложили замену ингредиентов. Спасибо большое за отличный вечер! Обязательно придём ещё!
Buraya özellikle çevre ve standart olmayan menü için gittik. Eksileri - et yemeklerinde patateslerin yüzde 70'inin olması nedeniyle (yine büyük patates parçaları ve başka pek bir şey olmayan bir tavşanla kızartmalar ve bir çeşit çorba aldılar). Yemeklerin geri kalanıyla ilgili hiçbir şikayet yok, olivier lezzetliydi ama ben daha lezzetli krepler yedim. Müzik oldukça yüksek sesle çalıyor, ancak yan masadaki iki "misafirin" paspasını kapatmak için yeterli değil. Çalışanların bu konuda hiçbir şey yapamayacaklarını anlıyorum, ancak kuruluşla ilgili izlenimleri mahvetti. Ve lütfen değiştirin: renkli tuvalet kağıdı eğlencelidir, ancak en az bir rulo sıradan beyaz, mukoza zarındaki boyalar kendiniz için böyledir
Top bombası! Lezzetli yemekler! Lezzetli içecekler! Harika bir atmosfer ve iç mekan. İyi garsonlar. Yemeklerin hızlı servis edilmesi. Birçok eski geleneksel yemeğin yer aldığı ilginç bir menü. Şiddetle tavsiye ederim.
Уютное место, хорошее обслуживание.
Интересный туалет, с мини телевизором, где крутят Чарли Чаплина.
По московским меркам цены чуть выше среднего.
Выбор блюд небольшой, специализируются больше на напитках.
По блюдам: Гренки вкусные, но они какие то маленькие)
Бифстроганов - нежнейшая вкусная говядина.
Ужин Варяга - жестковата свинина и пленку не сняли, мясо от кости "не отлипает", но солянка и картофель к блюду хороши.
Медовуха - Топ!
Нефильтрованное - достойное пиво.
Отличный ресторан. Приветливый и внимательный персонал. Все блюда, которые заказывали были выше всяких похвал. Аутентичный дизайн и современная музыка в исполнении симфонического оркестра делют незабываемую атмосферу древнего города. Однозначно советую 👍
Küçük ve rahat bir restoran. Menü küçük ama tüm yemekler lezzetli hazırlanıyor! Çocuk menüsü var. Hafta sonları ve tatillerde masa ayırtmanızı tavsiye ederim, aksi takdirde giremezsiniz.