Harika bir yer, içeride sıcak, rahat, rahat. Bara yalnız oturabilir veya büyük bir şirketle masada oturabilirsiniz.
Barda çok çeşitli kokteyller ve çekimler var: hem klasik hem de yazarın kokteylleri var. Ve en önemlisi - çok lezzetli ve kalitelidirler. Kendimden tavsiye ederim: beyaz Rus, kanlı Meryem ve kırmızı köpek.
Barmene ve garson kıza özel teşekkürler, her şey harikaydı.
Geçenlerde bu barı ziyaret ettim ve çok memnun kaldım! İç mekan hoş, atmosfer rahat ve iyi müzik çalıyor. Personel kibar ve özenli!
Özellikle kokteyl seçimini beğendim. Her biri kendine özgü bir tada sahip profesyonelce hazırlanmışlardı.
Fiyatlar oldukça makul ve hizmet yüksek seviyede. Kesinlikle buraya bir kez daha döneceğim!
Arkadaşlarla kurumdaydım, yeri çok beğendim, arkadaşlarla atmosferik olarak oturduk, lezzetli kokteyller içtik, ayrıca zengin bir güçlü alkol ve tentürler haritası içtik. Barmenlerden yazarın kokteyllerini yapmalarını istemenizi şiddetle tavsiye ederim, sadece tercihlerinizi önceden söyleyin, inan bana, yanlış gidemeyeceksiniz. Genel olarak, yer havalı ve lezzetlidir