Rahmetli babam geçen yüzyılda sosyal İşçi Kahramanı Viktor Mihayloviç Holopov'un rehberliğinde bu girişimde baş mühendis olarak çalıştı.
Merkez Bankası şehir oluşturan bir şirketti ve hala da öyle.
Atölyelerin ölçeği, çevredeki bölgenin temizliği ve iyileştirilmesi, Sergei Mironovich Kirov'un mermer bir büstünün bugüne kadar bulunduğu koridorun yanındaki uzun tüylü ladin ağaçları etkileyicidir.
Peki, kanaldan fabrikaya giden en güzel sokak.
İşe gitmek için daha güzel bir yol görmedim.
Yeni Yılın arifesinde çocukluk şehrine geldim ve sanki mutlu Sovyet yıllarına geri dönmüş gibiydim. Kar küreme makineleri sabahın erken saatlerinden itibaren tüm yolları temizledi, sokakların isimleri değişmeden kaldı - Proleter, Komsomolskaya, Sovyetler, Cüzdanlar, Fabrika. Otobüsler kesinlikle programa göre çalışır.Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında düşen Sovyet askerlerinin toplu mezarı hiçbir yere gitmedi ve bakımlı, yakınında sadece mavi ladin ağaçları çok büyüdü ve Onega Gölü'nün kıyıları bir garaj dizisi ile büyüdü.Ancak Merkez Bankası'nın Kültür Evi bir Sanat Sarayı oldu ve orada en havalı iki organ ortaya çıktı ve şehri terk etmeden org müziğini dinleyebilirsiniz.
Burada hem buz sarayı hem de bu küçük şirin kasabanın genel tarzına mükemmel bir şekilde uyan modern bir alışveriş merkezi ortaya çıktı. Kondopoga , seni çocukken sevdiğim gibi seviyorum!!!
Оооо... Можно писать роман, об этих исторических местах.
Как обычно, где кончается федеральная трасса, там и заканчиваются дороги. Даже в Карелии.
А комбинат... Территория огромная, если на место погрузки я заехал по указателям, то обратно выбирался по подсказкам и чутью. Загрузка? Двести метров задом, за угол, к невидимой цели, то есть рампе. Причём слева у вас обрыв, а справа стена. Это аттракцион для дальнобоев, им же скучно полторы тысячи км было ехать, а тут такое развлечение. Я понимаю, что строился комбинат в писятых и тогда ещё полуторки там ползали, но что то же можно изменить было или нет?
А еще... Навигатор вас приводит к офису, а сам комбинат, как вам объяснит диспетчер, - Через два с половиной километра поворот направо. Потому так и живём.